Modsatrettede detaljer

Min pauseskærm skifter pt mellem diverse sjove billeder fra en eller anden random filarkiv.. de her er da søde.. og dejlige at blive mødt af når arbejdsdagen starter..
 Der er rugbrød til morgenkaffen- i en sej pose med sej tekst- og lidt forbudt at sige: vi elsker dej! Altså det der brød er jo farligt- selv når man spiser rugbrød føles det jo jo syndigt nu om dage.. der er ellers nok emner at have dårlig samvittighed over i vores moderne liv- vi læser for lidt med og for vores børn, vi henter dem for sent, vi taler ikke med dem om de rigtige ting på den rigtige måde, vi bevæger os for lidt, vi går for meget på arbejde, vi sover for lidt og vi spiser det forkerte og lader børnene gøre det samme... og idag spiste jeg både brød og noget sukkerholdt marmelade...og fed ost... med kaffe...  mens jeg sad og læste på pc'en... uden fokus på hvad jeg puttede i munden... GISP!
 
 
Solen skinner udenfor nu- jeg mødte tidligt på job (kl. 8..) dvs kørte hjemmefra 7.20.. og har lovet ungerne at hente dem kl. 16..  den skinnede ikke for lidt siden..

Min søsters svigermor sender jeg tanker idag- hun afgik ved døden i aftes efter mere end 1 års kræftsygdom og en behandling som tilsidst ikke hjalp hende. Jeg så hende sidst lige før jul og tænker med glæde på mine minder om hende.
Jeg har kendt hende i over 25 år- hun var et utroligt dejligt og fint menneske som altid var rar at tale med- og som efterlader en stor tom plads hos mange.  Ære været hendes minde!Kommentarer

 1. Hvor er det trist med din søsters svigermor. Det må være hårdt. Spis du lige hvad det passer dig og hvornår det passer dig:-) Jeg tror på den dér med alting med måde - ellers ville jeg nok leve af ferrero rocher og lyst brød;-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er trist, men begravelsen i går var en rigtig fin oplevelse på den sidste vinterdag skinnede solen utroligt og fuglene sang. Jep alt med måde 😃

   Slet

Send en kommentar