Gå videre til hovedindholdet

Utroskab...

Fed overskrift ikk? Men efter 25 års troskab overfor min gode Singer maskine er det nu tid for noget nyt... Bestilt på nettet i forgårs og ankom igår... gratis fragt, så nu skal jeg bare igang med at læse manualen... og det er jeg ikke glad for.. det er som om at mine hjerneceller bliver stivere og stivere og jeg får mindre lyst til at lære nyt- det føles sværere - måske det hænger sammen med at jeg på arbejde skal være meget omstillingsparat ;-) og med ungerne er det sådan set også nødvendigt... så når det kommer til hobby er det bare ikke det jeg gider bruge energi på... men jeg glæder mig til at sy med overtransportør og få automatisk nåletrådning, for den gamle Serenade klarer ikke de tykke store quiltede ting så godt og øjnene trænger til lup når jeg om aftenen skal tråde maskinen... og så havde jeg lovet mig selv en bedre symaskine for mere end et år siden... det blev så nu :-)

Gæt hvad jeg skal se på i weekenden- og hvad jeg læste i til morgenmaden... den nye brugsanvisning....


 
 
 
 


Kommentarer

  1. Tillykke med din nye maskine! Du bliver så glad for den, så god weekend.
    Kh.
    Karen

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Karen, jeg sidder allerede og smiler over nåle tråder hjælpen... God weekend!

      Slet
  2. Tillykke med din nye maskine, den bliver du super glad for, jeg har selv 3.0 udgaven.
    Sjovt nok skiftede jeg i sin tid, også fra Singer, nemlig min farmors gamle solide lyseblå vidunder.
    Den kunne godt nok kun sy ligeud og sik sak, men sikke en motor den havde. Da jeg skiftede var det kun for at få lidt flere muligheder, sting, knaphul, nåletrådning og maget mere, og symaskinemanden gav faktisk en rigtig god pris for den gamle :)
    Hav en dejlig weekend.
    Knus fra
    Dorthe :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ih Tak Dorthe, havde slet ikke overvejet at sælge den gamle... Tænkte pigerne kunne låne den...

      Slet
  3. Tillykke med den nye bedste ven :)

    Kh. Linette

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak Linette... Var ellers ikke venner med den i søndags... Så blev Youtube min bedste ven.

      Slet
  4. Tillykke med den !!! Den bliver du glad for ... Jeg har haft min nok i 15 år, og jeg har kun haft den til service en gang for at få den renset og smurt

    SvarSlet
    Svar
    1. Det lyder godt Inger,jeg er sikker på at d et sjældne service ikke er fordi du ikke har brugt den flittigt.. hm mon det forståes rigtigt når man læser det?

      Slet
  5. Nej, hvor ser det godt ud. Tillykke med den nye maskine!

    SvarSlet
  6. Yah, det ser super godt ud.
    Jeg fik ny maskine for et par år siden og er så glad for den.... Håber du kommer let igennem manual læsningen :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Synes måske der mangler lidt i manualen...

      Slet
  7. Stort tillykke med den Ellen K. Fantastisk. Du bliver så glad for den.
    Og jeg er i øvrigt så glad for at overskriften ikke dækkede over noget helt andet ...
    God søndag. Kh. Liv

    SvarSlet
    Svar
    1. He he.... Ja det måtte da være en cliffhanger eller noget :-)

      Slet
  8. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)