Sy syslerier og to ture til æ hav...

Den er flyttet ind, og efter lidt start problemer med trådning osv virker det til at Pfaff og jeg bliver venner... Der blev repareret en bunke tøj i weekenden og forlænget et par drengebukser... Nu er jeg i gang med en tunika kjole til mig selv... Fra ottobre...så hyggeligt at pusle med...

I går var vi i Hjørring... Har købt en fin overlocker hos en sød dame deroppe og hvorfor så ikke lige svinge ud og køre omkring Løkken hjem... Det var koldt, så visitten ved Vesterhavet var kortvarig. 
Til gengæld var jeg næsten ved samme hav igen i dag, for arbejdet bragte mig til Ribe... Der var der også køligt, og hjemturen stod på slud, men pyt med det for jeg var godt underholdt af lydbogen "verdens vinter" hvornår får man ellers lov til at høre historie i næsten 5 timer i alt? 
Nu vil jeg slukke for strygejernet... Det glemte jeg natten til søndag... Godt der intet skete!

Kommentarer

 1. Pyha med strygejernet. Men kjæmpe fint med kreativitet og bidende kulde ved havet.
  Lækkert lækkert med ny maskinpark og alt det det kan blive til med dine evner :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja... Manden var heller ikke glad.. for det med strygejernet forstås 😃 håber jeg kan holde gejsten oppe med syningen... Der må gerne heppes.

   Slet
 2. Føj, godt der ikke skete noget - og endnu bedre, at du huskede at slukke denne gang.
  Den model i tunika fra Ottobre, den har jeg syet et par stykker af - den er rigtig fin... og om en lille måneds tid kommer der et nyt Ottobre med lækre modeller til kvinder... så jeg hepper gerne på dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ih tak Ketty- glæder mig til at noget af det kommer i brug :-)

   Slet

Send en kommentar