Gå videre til hovedindholdet

Half Square triangel forsøg

Så så jeg lige noget på Youtube med en smart måde at sy trekanter på... Det måtte jeg da lige tegne op på A3 og kopiere lidt af... Lige nu er det en test... Måske det bliver en del af en ny pude.... Måske noget andet... Trekanterne bliver mindre end tænkt men så må jeg jo justere lidt til den næste test....


De næste par dage er jeg i Kbh... Kursus og møder og hotel... Det er tre år siden jeg sidst var på Strøget, måske der bliver tid til det hvis det ikke regner. Til gengæld går jeg glip af ekstraordinært forældremøde i Pernilles klasse. Ønsket af os forældre... Æv! Dennis kan heller holde fri på det tidspunkt og mormor og morfar havde lovet at hente og spise med pigerne... Nå vi øver os i at sige pyt, der er masser af forældre der møder op, der bliver taget referat, vi pigemødre har lavet oplæg til dagsorden til skolen og mere kan jeg ikke gøre lige nu. 

Skal op om 7 timer, så må vist hellere krybe i kassen :-)

Kommentarer

 1. Hurra for Youtube, bruger det selv rigtig meget når jeg skal lave albums :)
  God fornøjelse i KBH. håber at der blive tid og vejr til lidt shopping.
  Knus fra
  Dorthe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Køre Dorthe- det blev ikke til meget shopping- udover lidt ½pris børneleggings i lufthavnen på vej hjem :-) men til gengæld fik jeg indisk mad på Halmtorvet en aften og en morgengåtur langs Havnen - så det var helt tilpas!

   Slet
 2. Altså. Bliver der kun tid hvis ikke det regner?!
  Øv for p***** med det møde. Vi satser på at forarbejdet har været så godt, at resultatet bliver som ønsket.

  SvarSlet
  Svar
  1. I regnvejr kan prioriteterne jo godt være lidt anderledes ikk ? ;-) Tjah- har nu fået mødet refereret fra flere steder og der er da fokus på problematikkerne. Så må man vist fortsætte med at sparke til bolden så ofte som nødvendigt og muligt!

   Slet
 3. Tak for dit råd om besøg i Andorra. Du skrev til mig engang sidste forår og i dag har jeg lige lagt billeder op fra vores tur med sommerskilift, et råd som du gav mig. Det var en kæmpe succes, men svært at hitte en lift. Gad vide om det var den samme vi var med? Du kan se indlægget her hvis du har lyst: http://badut.typepad.com/badut/2015/01/med-skilift-til-toppen-af-verden-rejsetip-til-andorra.html

  Og så selvfølgelig god tur til KBH.

  SvarSlet
 4. Jamen altså- er det allerede så længe siden- nå jeg skal i hvert fald ind og læse om jeres tur dernede- bliver selv helt itvivl om jeg overhovedet så nogle lifte eller bare tænkte at der måtte være nogle- eller jeg så et skilt til en- da det jo skulle være en lille vinteroase også :-) men min daværende kæreste lod sig ikke lokke af nemme måder at bestige bjerge på- så vi gik ;-)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)