Half Square triangel forsøg

Så så jeg lige noget på Youtube med en smart måde at sy trekanter på... Det måtte jeg da lige tegne op på A3 og kopiere lidt af... Lige nu er det en test... Måske det bliver en del af en ny pude.... Måske noget andet... Trekanterne bliver mindre end tænkt men så må jeg jo justere lidt til den næste test....


De næste par dage er jeg i Kbh... Kursus og møder og hotel... Det er tre år siden jeg sidst var på Strøget, måske der bliver tid til det hvis det ikke regner. Til gengæld går jeg glip af ekstraordinært forældremøde i Pernilles klasse. Ønsket af os forældre... Æv! Dennis kan heller holde fri på det tidspunkt og mormor og morfar havde lovet at hente og spise med pigerne... Nå vi øver os i at sige pyt, der er masser af forældre der møder op, der bliver taget referat, vi pigemødre har lavet oplæg til dagsorden til skolen og mere kan jeg ikke gøre lige nu. 

Skal op om 7 timer, så må vist hellere krybe i kassen :-)

Kommentarer

 1. Hurra for Youtube, bruger det selv rigtig meget når jeg skal lave albums :)
  God fornøjelse i KBH. håber at der blive tid og vejr til lidt shopping.
  Knus fra
  Dorthe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Køre Dorthe- det blev ikke til meget shopping- udover lidt ½pris børneleggings i lufthavnen på vej hjem :-) men til gengæld fik jeg indisk mad på Halmtorvet en aften og en morgengåtur langs Havnen - så det var helt tilpas!

   Slet
 2. Altså. Bliver der kun tid hvis ikke det regner?!
  Øv for p***** med det møde. Vi satser på at forarbejdet har været så godt, at resultatet bliver som ønsket.

  SvarSlet
  Svar
  1. I regnvejr kan prioriteterne jo godt være lidt anderledes ikk ? ;-) Tjah- har nu fået mødet refereret fra flere steder og der er da fokus på problematikkerne. Så må man vist fortsætte med at sparke til bolden så ofte som nødvendigt og muligt!

   Slet
 3. Tak for dit råd om besøg i Andorra. Du skrev til mig engang sidste forår og i dag har jeg lige lagt billeder op fra vores tur med sommerskilift, et råd som du gav mig. Det var en kæmpe succes, men svært at hitte en lift. Gad vide om det var den samme vi var med? Du kan se indlægget her hvis du har lyst: http://badut.typepad.com/badut/2015/01/med-skilift-til-toppen-af-verden-rejsetip-til-andorra.html

  Og så selvfølgelig god tur til KBH.

  SvarSlet
 4. Jamen altså- er det allerede så længe siden- nå jeg skal i hvert fald ind og læse om jeres tur dernede- bliver selv helt itvivl om jeg overhovedet så nogle lifte eller bare tænkte at der måtte være nogle- eller jeg så et skilt til en- da det jo skulle være en lille vinteroase også :-) men min daværende kæreste lod sig ikke lokke af nemme måder at bestige bjerge på- så vi gik ;-)

  SvarSlet

Send en kommentar