Flydende chokolade for ørerne...

Baggrundsmusikken strømmer ud af radioen...

Jeg  og løfter hovedet og tænker.. hm.. det er da vist Roxette.. ja altså dem vi hørte på kollegiet i 1990 ca... (bare det at skrive et årstal med 19 foran ser faktisk underligt ud...- det er virkelig i et helt andet årtusind! og næsten et andet liv- når jeg kigger rundt så har ikke meget overlevet rejsen siden da.. jo nogle bogkasser, og nogle æsker med garn og mit sygrej er vist sammen med fotoalbumsene det eneste der er tilbage fra den tid..vildt...)

Nå men det er Roxette... Crash, boom, bang... og den er fra 1994 kan jeg se... den er god- at starte op imod weekenden med! Og ved nærmere eftertanke egentlig ikke så underligt at jeg ikke kender den- for i sommern 94 blev jeg færdig på studiet og fik arbejde, flyttede til København og hørte ikke meget radio- og de gamle Roxettekassettebånd gik glemslens vej..

Den slags musik giver ro til vejrtrækningen... så nu tror jeg at jeg slukker for radioens reklamer og fortsætter med lidt mere soft musik..

God weekend!
 

Kommentarer

 1. Come on - join the Joyride :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. yeah... og så hit med nogle fredagsøl og noget backgammon!

   Slet
 2. Hihihi det vækker virkelig minder 😄 God fredag

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg tænkte nok det ikke kun var mig her i blogland- der havde hørt det engang ;-)

   Slet
 3. Hahahahaha. Jeg ved da ikke hvad der sker med Roxette for tiden. Jeg er stødt på 'Joyride' på 3 forsk. radiokanaler på 2 dage. Mon deres manager har gang i at pre-smøre stationerne til en comeback?! (okay, og her afslører jeg muligvis mig selv, da jeg ikke ved om de stadig eksisterer som band, om de er døde eller virkelig har gang i et comback).

  SvarSlet
  Svar
  1. og jeg kan ikke hjælpe- for hører alt for lidt musik i radioen.. eller andre steder..- så selvfølgelig har de gang i et comeback- tror bare at 80'erne hitter i den branche pt.. ( eller noget...) ellers laver vi da et comeback til dem... vi må jo udgøre en god kundegruppe for at presse på for et comeback ;-)

   Slet

Send en kommentar