Gå videre til hovedindholdet

Fodbad i regnvejr


Josefine har taget en balje med ud under overdækningen og sidder og hygger mens regnen drypper lidt lige foran..  Det ser bare hyggeligt ud og er vist en rigtig dejlig måde at bruge lidt tid en søndag eftermiddag...
Hun læser Bartholdy bøgerne fra libero, de er rigtig fine at tale om og kigge i for der sker vildt meget på alle sider og det er jo godt når man ikke kan læse ord endnu.

Hun startede i SFO i fredags og om en uge er det start i 0. Kl... 



Kommentarer

  1. Hvor ser det bare hyggeligt ud, sådan noget kunne min Anna også godt finde på og især i regnvejr.

    Bartoldy bøgerne er bare gode, dem har alle mine tre elsket da de var helt små.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja vi har gjort det en gang før, den ene dag det regnede for 5-6 uger siden .-) og det var åbenbart så rart at hun fik lyst til at gentage, selv om ingen af os andre var i det gear i går :-)

      Slet
  2. Regnvejr er noget jeg ikke har set i længe, og heller ikke idag. Så jeg må nøjes med fod badet.

    SvarSlet
    Svar
    1. ja det var heller ikke noget man blev gennemblødt af- så vi skal stadig vande planterne for at at de ikke dør!

      Slet
  3. Hygge!
    Vi har sidste ferie dag i dag og spiste aftensmad i silende regn. Under overdækning dog :-). Vildt hyggeligt.
    Held og lykke med din skolestarter. Solbjørg starter også om en uge - spændende!

    SvarSlet
    Svar
    1. Øj det lyder også godt- helt normalt dansk sommeragtigt .-) Og tak - også held og lykke til Solbjørg ;-)

      Slet
  4. Det ser voldsomt hyggeligt ud!

    SvarSlet
    Svar
    1. ja- jeg måtte lige fange situationen imens jeg havde gang i at pakke en flyttekasse :-)

      Slet
  5. Super hyggelig måde at tilbringe søndagen på;0)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja- en stor del af den gik i sofaen med at skændes med søster om fjernbetjeningen- (hvorfor mon ikke der bliver vist fotos af det ???) - så det var vist kun en mindre del af søndagen der var så idyllisk! :-)

      Slet
  6. Hvor er det da bare råhygge! :)
    - og de der ord får hun snart styr på. Så det er om at nyde de bøger nu :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jep, det med ord... Iaftes funderede hun over forskellen på aufwiedersehen, og chüss

      Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)