Duft og farver og fremtidsdrømme....


De små frø jeg såede i vindueskarmen i påsken myldrer nu frem med farvestrålende blomster og ærteblomsterne afgiver den skønneste duft. Gid den duft kunne gemmes til vinter ! 
Så de stille morgener, efter badet og inden resten af familien giver lyd fra sig bruger jeg lige på at vende ud omkring mine krukker og nippe lidt af derfra. Jo flere ærteblomster man tager jo flere skyder planten, så pigerne plukker også flittigt derude. Zinniaerne ved jeg ikke om de skyder igen, men jeg synes det ser ud til at de deler sig der hvor man har klippet tidligere. Utroligt at der i de samme planter findes så stor farvevariation.

Jeg nyder at luften er frisk herude på terrassen og at dagen er ny og ubrugt. Den skal bruges på arbejde med en køretur og møde på vestfyn, og lur mig om ikke aftenen skal bruges til noget med at tømme eller fylde flyttekasser. 
Vi tager flytningen i bidder og indtil væggene har fået et lag hvidt i det nye hus, kan der kun flyttes ind i skabene og i skuret... Hvilket vi gør. Vi har som en del af det der skal ændres ved indflytning valgt at få en anlægsgartner til at klippe hæk og luge og ordne kanter. Han var der igår. Det er luksus! Hold fast hvor blev det fint iaftes, da jeg havde fjernet affaldet og slået den nye græsplæne. Der er masser af lavendel i den nye have, lidt roser og et par æbletræer og lupiner og dem elsker jeg, selv om de ser sølle ud lige nu... Så mon ikke der i fremtiden også bliver plads til små morgenture i det grønne. Det er jeg ret sikker på ... 

Hav en dejlig dag!


Nedenfor er det lilla storkenæb der blomstrer... Det er også en yndling her, den håber jeg at få flere af fremover :-)

Kommentarer

 1. Hvor ser det fint ud. Hvor skal I flytte hen? Det har jeg slet ikke læst om.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har jo boet til leje siden sidste forår, så vi er endt med et hus der var til salg næsten nabo hertil.

   Slet
 2. Svar
  1. Ja d. 18.8 skal vi være ude, men da det kun er 70 meter kan vi tage det i bidder :-)

   Slet
 3. Smukke blomster dem kan man ikke få for mange af. Tillykke med hus købet og det lyder jo som om i havde en skøn ferie. Håber snart vi får tid til at mødes så jeg kan se det nye palads og høre lidt om at leje campingvogn, det overvejer vi nemmelig næste år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak jeannet, det har vi jo talt om længe :-) det med hus... Ja vi må lige lave en aftale om ikke så længe, og så udveksle lidt feriestemning mv :-)

   Slet
 4. Tillykke med huskøbet. Det var også nyt for mig :) fedt kvarter i har købt i!
  - og sikke en masse skønne blomster. men blomstrer de først nu efter at være sået i Påsken? Det ville jeg slet ikke have tålmodighed til ... vildt altså!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det med huset faldt endeligt på plads lige inden vores ferie og jeg skrev om det i det megalange indlæg lige da vi kom hjem fra ferie...men det er godt gemt længe nede i teksten... ja mht stedet vil vi jo gerne blive af hensyn til skole osv... jeg kan opmuntre dig med at nogle af de andre frø har blomstret længe... så de her er nok bare lidt sene..

   Slet
 5. Stort tillykke med huskøbet.
  Der er nu noget helt særligt over at være husejere frem for lejere - man behøver ikke spørge om noget, og man skal ikke tænke over, at det skal efterlades i en bestemt tilstand :-)
  Kan finde lidt akeleje-frø fra til dig, hvis du har lyst til dem i jeres nye have?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak ketty, er sikker på akelejer vil være fine i enden (af haven :-) langs bøgehækken..

   Slet

Send en kommentar