Ud i det blå... naturlegepladser..

søndag ville vi ud i det blå- med bil... google  google... vi fandt en naturlegeplads lige ved siden af Vikingecenteret tæt på Vikingeborgen Fyrkat ved Hobro.. men nu kan jeg ikke finde de fine foto og stien på nettet..

men så får i da bare lige et par andre links istedet :-)

Jeg synes det var en superfin legeplads- og størstedelen af tiden igår havde vi den helt for os selv- vi havde madpakke med og hørte og læste vikingehistoríer til-  Vikingecenteret var ikke åbent - men nogle fritidsvikinger var igang - jeg sad og tænkte på om man mon kan gå til Viking lige som at gå til spejder ? 
De hyggede sig ihvertfald! Og virkede ikke krigeriske :-) jeg fik helt lyst til selv at overnatte i det fri..


Bagefter gik vi rundt ude på Fyrkat- jeg har været der en gang da jeg var 10 år og var på spejderlejr... men kunne kun huske at vi gik megalangt for at komme derhen... måske fordi at en grøn mark med grønne volde omkring måske ikke siger så meget når man er barn ? Igår kunne jeg godt forestille mig hvordan de sejlede ind og trak deres pramme op på land osv....Vi sluttede på Hobro Havn med en vaffel i solen :-)

Der er faktisk en del andre ting at se på i Hobro...

Kommentarer

 1. Og en lille vw-cabriolet midt i billedet :-D
  Jeg drømmer om en tur til Himmelbjerget, men sådan en vikingelegeplads var nu heller ikke ved siden af. Tror en af de kommende udflugter må deromkring.
  Tak for tippet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja tænkte nok du ville lægge mærke til den detalje ;-)

   Slet
 2. hi hi gå til Viking hi hi, det fik mig til at grine:) Ser ud som et sted vi skal hen på et tidspunk:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak- så har jeg da udrettet noget idag ... for pc'en driller for vildt og mit arbejde går næsten baglæns.... og vi skal altså også derhen på den legeplads igen.. med kaffekurven :-)

   Slet
 3. Hobro er skøøøn. Siger hende der bor i den nordlige del af Hobro :) gode legepladser i området er også ved arden og mariager. og man spiser verdens bedste is på torvet i mariager. Nu ved jeg selvgølgelig ikke om du bor vildt langt væk :) bedste hilsner louise

  SvarSlet
 4. Det ser vel nok dejligt ud - god måde at nyde det gode vejr.
  Jeg vil altså også rigtig gerne høre om man kan gå til viking?!

  SvarSlet

Send en kommentar