Det gule garnlager

Består af bomuld og nogle acrylrester.. En god del af bomulden var en gave fra svigermor så jeg kunne strikke en bolero eller to til pigerne, det er endnu ikke kommet så vidt.. Og akrylen ender måske sine dage som påskepynt... Hvem ved?
Her har vi ikke fået pyntet til påske. Til gengæld er Josefines værelse blevet ryddet ud og om indrettet, tøj og legetøj, en reol og en cykel har fået nye hjem og vi har været i sommerhus i Ebeltoft et par dage. Så er det bare dejligt at komme hjem og slå græs og lade dørene stå på vid gab, mens mælkebøtternes hoveder samles i bunker af pigerne, og vi spillet petanque i bare tæer på græsplænen.
Jeg fortsætter oprydningen, for efter at manden har læsset "lageret" af gl. Pap som var flyttet ud i skuret af på lossepladsen, så er der jo basis for at rydde andre sager ud i skuret og nogle af mine kreabunker kan måske komme til at fylde lidt mindre...

Og så er det så dejligt at der stadig er mere end en hel fridag tilbage af en dejlig påskeferie...

Kommentarer

  1. Det lyder som en rigtig dejlig og afslappet påske. Og ja dagen i dag har virkelig indbudt til luft og udendørsaktiviteter. Skønt! Nyd mandagen også. Hils!

    SvarSlet

Send en kommentar