der er snart valg til skolebestyrelsen...


Præsentation:

Jeg hedder Ellen, er mor til Pernille i 0. B og Josefine som starter i 0. Klasse til sommer. Jeg er  46 år og arbejder på fuld tid i Viborg som bygningskonstruktør. Vores familie har rødder i Randers og omegn men er flyttet retur hertil sidste forår. 

Hvorfor stiller jeg op:

Når man flytter til et nyt sted, er der mange skikke og ny viden at få styr på. Man mister sit netværk af venner og mødre grupper og legekammerater fra børnehaven.
​Det samme sker når man sender sine børn i skole og i SFO. Dette har for mig genereret mange spørgsmål om dagligdagen og de nye rutiner, og samtidig har jeg forsøgt at finde mere information om hvad der sker på skolen og især hvilke planer og hvorfor det sker med børnene.
​Især det sidste synes jeg indtil videre det har været svært at få styr og overblik over. Derfor, håber jeg at jeg som medlem af skolebestyrelsen vil kunne være med til at øge synligheden og gennemsigtigheden i skolens arbejde med pædagogik og læreplaner, således at vi forældre som ikke har den samme faglighed i rygsækken bedre forstår hvad der sker og hvor vi kan bidrage til at vores børn får god læring og gode oplevelser med her fra Hornbæk skole.

Vigtigt for mig:

Desuden tror jeg på at folkeskolen kan og skal give vores børn en rigtig god basis for deres kendskab til andre mennesker og give børnene interesse for at opsøge viden på tværs af fag og uden at de oplever det at lære som noget man SKAL men som noget der giver dem en gave for livet.
Sådan sad jeg og skrev i aftes- i sidste øjeblik inden fristen for indlevering(?) (Indsendelse ?) af valgmateriale sluttede... jeg havde selvfølgelig ikke været på forældreintra i mere end en uge grundet diverse IT problemer og havde næsten misset fristen- vi er 9 der stiller op- og der skal bruges 7 + 2... så egentlig handler det bare om hvem der skal være suppleanter... jeg har endnu ikke løst det logistiske problem vores familie får de aftener der er møder- for manden har mange aftenmøder.. og de kommer ikke på faste uge dage... jo mandag-tirsdag-onsdag og torsdag.. Sidste uge var den første uge i år hvor han ikke var afsted mindst en aften- og denne uge har han noget hver aften.. 
Vi har en aftale med naboens datter- men hun kan kun en gang hver 2. uge- og ikke fast.. så jeg skal vist ud og lede efter en mere... for jeg kan ikke regne med at mine forældre står stand by... Nå men satser på at møderne - som jeg jo kommer til at deltage i enten som medlem eller suppleant planlægges et år af gangen- og så løses det nok også... for det arbejde vil jeg super gerne prioritere... og håber ovenstående tekst giver et billede af hvorfor..


Kommentarer

 1. Rigtig fin præsentation, positiv og fremadrettet og så tror jeg lysten til at gøre en forskel er det vigtigste for et godt resultat. Ønsker dig et godt valg.
  Eva

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Eva, jeg er lidt spændt på om nogen stemmer på mig, for vi er hele 3 kandidater fra 0. Kl... og skolen har 2-3 klasser på hver årgang. Der er desværre forsvundet mange elever til andre skoler grundet mobning, dårlig klima og andet tror jeg nok og det er ærgerligt. Så uden at have forstand på skoleverdenen håber jeg at kunne bidrage med et eller andet.

   Slet

Send en kommentar