En dag fyldt med dejligheder

Solen stråler og trækker lange skygger. Frosten glimrer i græsset og på postkassen. Jeg vågnede tidligt og gik en tur inden der kom liv i vores og de andres huse. Pernille hyggede længe i sengen med youtube, og vi dækkede fødselsdagsmorgenbord. Gaverne var passende til forventningerne: diskokugle, lille furby og enhjørning med rytter mm fra elvernes univers. Rimelig god tid. Manden afleverer Pernille kl.8.15 og hun er klar til at dele dumle slikkepinde og fødselsdagsinvitationer ud og til at vise sit nye legetøj frem. Josefine får fletninger i håret og danser ud år bilen og ind i børnehaven, mens hun fortæller at jeg har lavet den vest hun har på... Yes! Mor er glad! Og udenfor skinner solen for vildt og dagen byder på kursus i århus fra 10-16 og aftensmaden ville Pernille gerne spise på kinesisk fordi deres chips er gode.... der er autosvar på mailen og mobilen er på lydløs og vejret trækkes dybt ned.... ren fryd!

Hilsen Ellen

Kommentarer

 1. Tillykke med Pernille -d et lyder bare SÅ hyggeligt.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg havde en god dag og Pernille virker også tilpas, det var jo første gang med skoledag på dagen, så der er jo nye rutiner at grundlægge for os alle. Tak for hilsnen!

   Slet
 2. Hold nu op det lyder bare så en fantastisk rolig og dejlig dag for hele familien. Endnu en gang tillykke med hende (og med diskokuglen). Kram, Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ifht ube øvrige anti styr på tingene fik jeg lige lyst til at prale og selv fokusere på noget der fungerede:-) solskinnet hjalp gevaldigt på det! Og hvem ønsker ikke en diskokugle, inderst inde.... skabs diskokugle fan.....;-)

   Slet

Send en kommentar