Morgenmad i sofaen

Josefine spiste en portions yoghurt, den sidste... 
Så nu sidder Pernille og er godt tilfreds med sin helt særlige jordbær vanille mix i lille ( ikke stort!) lyseblå krus... Lyserød er jo kun for tøser.... Hun har glemt at nattøjet er lyserødt, for den farve er pludselig blevet det grimmeste, sammen med prinsesser..... Been there, got the tshirt!

Og udover tv kigning og morgenmad bliver sofaen også brugt til at stå på hovedet i... Det må være dagens morgen gymnastik.... Stoffet som er baggrund for sofaen sidder på bagsiden af min store stofreol, hvor jeg har min hule bagved, så selv om jeg ikke ser børnetv kan jeg sidde tæt på pigerne ( eller omvendt...) og lige nu er der lidt pc arbejde som handler om pladsbilletter, betalinger, forskudsopgørelser og andet.... At jeg så sidder og får lyst til at prøve at lave madplan tyder vist bare på at det jeg skal have ordnet den næste time er ret kedeligt....  
Resten af søndagen er ikke planlagt... 
Igår gik med at give en hjælpende hånd til børnenes farmor, som ringede og bad om hjælp til at komme i tøjet mm... Hun har gigt og farfar har ondt i ryggen, så de magtede det ikke selv igår. Imorgen kommer hjemmehjælpen igen, og jeg var glad for at kunne give en hånd. Da vi bagefter allesammen fik en kop kaffe gik snakken som sædvanligt, så det er ikke akut sygdom, men en reminder om at leve nu.... Og ikke vente til vi bliver pensionister, hun er kun 74 år...og magter ikke at fejre sin fødselsdag om en uge selv om det er rund!

 Så bagefter købte Dennis og jeg en ny seng..... Det har vi snakket om i mindst 4 år, men igår tog vi os sammen... Og jeg glæder mig.... Vi sover på et gammelt hakkebrædt som vi arvede da vi lærte hinanden at kende i 2005... Og jeg håber at jeg får mindre ondt i mine overarme af at ligge på siden fremover.... Havde vores beslutningsdygtighed mon noget med farmors helbred at gøre... .?

Nå tilbage til de kedelige opgaver i netbank mv.....

 Hav en dejlig dag! 


Kommentarer

 1. Åh jeg genkender disse "pligt computer besøg" og tanker og lyst er alle andre steder ...
  Dejligt med ny seng - og dagens gode gerning

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lige pludselig er der gået flere timer af en dejlig solskinsfridag med pligter der bare er udskudt for længe... men vi nåede det hel idag og uden stress :-)

   Slet
 2. dejlige billeder og fornuftige tanker. Godt at I er tæt på så I kan hjælpe når det er nødvendigt.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Åh, sikke de billeder bare emmer af morgen. Og jeg sidder og fniser lidt. Jeg får nemlig også ondt i armene af at ligge i sengen. Heldigvis flytter min kæreste ind lige om lidt. Med en stor seng som forhåbentlig er meget bedre :-D (Vidste du i øvrigt, at jeg SÅ tit har tænkt på din kommentar hos mig om, at du var noget oppe i årene før du fandt manden og pludselig fik børn. Åh, hvor har jeg varmet mig ved din omsorgsfulde kommentar. Og se, pludselig er der også dumpet en mand ned hos mig. Den havde jeg bestemt ikke set komme, da du skrev din kommentar).

  Nå, egentlig ville jeg lige skrive TAK, for din dejlige kommentar om Sammenrendet. Jeg er så glad for, at de bringer smilet frrem hos dig. Det betyder vildt meget.

  Hav nu en dejlig søndag!

  KH
  tina

  SvarSlet

Send en kommentar