Kan du gætte hvem jeg er....Ja selvfølgelig er jeg klokkeblomst- ihvertfald idag :-) Josefine har længe planlagt at hun skulle have klokkblomstkjolen på til fastelavn- og vi fandt så lidt forskellige Tinkelbell facepaint eksempler via google og hun endte op med grønt og glimmer :-)

Jeg håber hun får en dejlig fastelavn og får slået godt til tønden , som hendes hold nede i børnehaven malede og pyntede igår.
Imorgen har de afskedsfest med en stor gruppe førskolebørn- men Josefine skal ikke i førskole da den skole hun skal starte i kun tager de 20 ældste børn ind nu i foråret- resten starter til august. 
Men det er vi glade for- for børnehaven har lavet et fint program indtil sommerferien for førskolebørnene, og hun har rigtig mange gode venner blandt de piger der er en årgang yngre.

Kommentarer

 1. Svar
  1. Ja- jeg var nødt til at forevige malingen- for meget hurtigt er den jo gnedet rundt over alt ;-) og desuden er det jo kun lige 10 minutter inden afgang at jeg lige når at nyde klokkeblomsten...

   Slet
 2. Hun er en skøn skøn klokkeblomst - naturligvis :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg blev lige lidt nostagisk ifht hvor kort tid ungerne egentlig synes det er sjovt at klæde sig ud :-)

   Slet
 3. Sødeste lille klokke :-).
  Håber hun får en dejlig tid som den store pige i børnehaven frem til skolestart.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er jeg sikker på- masser af sol, luft og leg inden skolestart :-)

   Slet
 4. Det ligner ret godt! God fastelavn! Det er jo en herlig tid.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja- og da mit ambitionsniveau ifht udklædning ikke er skyhøjt er det også til at overleve- bare pigerne synes de er fine er jeg glad :-) Jeg har hørt om folk der skal til 3-4 fastelavnsfester- altså børn- ikke studerende :-) og det når vi altså ikke her i huset :-)

   Slet

Send en kommentar