27. februar 2014

Kan du gætte hvem jeg er....Ja selvfølgelig er jeg klokkeblomst- ihvertfald idag :-) Josefine har længe planlagt at hun skulle have klokkblomstkjolen på til fastelavn- og vi fandt så lidt forskellige Tinkelbell facepaint eksempler via google og hun endte op med grønt og glimmer :-)

Jeg håber hun får en dejlig fastelavn og får slået godt til tønden , som hendes hold nede i børnehaven malede og pyntede igår.
Imorgen har de afskedsfest med en stor gruppe førskolebørn- men Josefine skal ikke i førskole da den skole hun skal starte i kun tager de 20 ældste børn ind nu i foråret- resten starter til august. 
Men det er vi glade for- for børnehaven har lavet et fint program indtil sommerferien for førskolebørnene, og hun har rigtig mange gode venner blandt de piger der er en årgang yngre.

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja- jeg var nødt til at forevige malingen- for meget hurtigt er den jo gnedet rundt over alt ;-) og desuden er det jo kun lige 10 minutter inden afgang at jeg lige når at nyde klokkeblomsten...

   Slet
 2. Hun er en skøn skøn klokkeblomst - naturligvis :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg blev lige lidt nostagisk ifht hvor kort tid ungerne egentlig synes det er sjovt at klæde sig ud :-)

   Slet
 3. Sødeste lille klokke :-).
  Håber hun får en dejlig tid som den store pige i børnehaven frem til skolestart.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er jeg sikker på- masser af sol, luft og leg inden skolestart :-)

   Slet
 4. Det ligner ret godt! God fastelavn! Det er jo en herlig tid.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja- og da mit ambitionsniveau ifht udklædning ikke er skyhøjt er det også til at overleve- bare pigerne synes de er fine er jeg glad :-) Jeg har hørt om folk der skal til 3-4 fastelavnsfester- altså børn- ikke studerende :-) og det når vi altså ikke her i huset :-)

   Slet