Ikke halvvejs, men næsten..

Alle lapperne til pasteltæppet er nu syet sammen, og så mangler det svære.. At få limet de tre lag sammen og få det quiltet uden det bliver rynket... Skal lige finde ud af hvad jeg skal have. Som mellemlag...

Pernille manglede et flag at lege med idag, og så fik hun prøvet at sy på symaskine. Hun holdt selv stoffet det meste af tiden og trykkede på pedalen hele vejen... Josefine kørte fuld gas mens jeg holdte stoffet som lev til hjerte bogmærket... De skal da have håndarbejdet ind fra små af, har forsøgt at lære Pernille at bruge en strikkelise, men jeg mangler tålmodigheden ifht at hjælpe hjælpe og hjælpe... 

I eftermiddags fik vi indløst julens gavekort fra morfar og mormor på årskort til Randers regnskov, vi ville gerne have været ud at gå i danmarksparken og se kantinerne, men den åbner først til påske... Til gengæld rørte pigerne ved en klapperslange og en lille abe småbed dem i fingrene... Godt det ikke var krokodillen..


Walk 'n rapport nr. 4 og 5: 50 og 40 minutters gang og strik på et halsrør i ret.... 

OG lige m lidt vil jeg læse lidt krimi... I sengen...Kommentarer

 1. Hvor bliver tæppet flot - er vild med at det er pastel. Måske skulle jeg også hoppe i seng og læse....er helt søndags-depri i dag.....kunne godt liiiige bruge lidt mere weekend.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh ja kender godt den der søndagsblues... bare tanken om de kommende ugers faste skema kan gøre en lidt blå.... mere fri.... til alle tak.... og landede foran en dum film istedet... god nat!

   Slet
 2. Det bliver rigtig fint. Er spændt på at høre hvordan du klarer den der med minus rynker. For det synes jeg er rigtig svært trods lim und alles.

  SvarSlet
 3. Hvor er du sej, sådan bare lige at få kørt alle lapperne sammen :-)
  Kunne godt bruge et kursus i sammenlægning af alle lagene uden rynker... der mangler jeg helt klart talent.
  Flot flag hun fik lavet - synes det er supersejt med selv at løse problemet når der er noget der mangler i legen, og mage til smukt bogmærke skal der da ledes længe efter :-)

  SvarSlet

Send en kommentar