Strikkeweekend på Samsø.. YES! (as in back to 1990!)

Min julegave fra mand og børn bestod ud over 4 par sloggi ;-) i en friweekend på samsø i juni måned… Der er nemlig strikkeweekend derovre fra d. 20-22/6…


"Grib chancen tag strikketøjet, vennerne eller familien med til Samsø til en lærerig og hyggelig weekend ! Det hele foregår på Sælvigbugtens Camping, som har gode hytter og værelser.
Campingpladsen ligger midt på Samsø i naturskønt område og lige ved vandet, hvilket giver mulighed for at bade, dejlige vandreture, skønne solnedgange over Sælvigbugten og masser af frisk luft. "Jeg glæder mig allerede, også selv om jeg ikke ved hvem der kommer og om jeg kender nogle - og skal have fundet nogen at dele hytte med- og jeg har overvejet at tage cyklen bag på bilen og cykle rundt derovre- som jeg gjorde med Anette i 1990 da vi prøvede at være på akvarelmalekursus, og boede i telt på campingpladsen, - ja det kunne jeg vel egentlig bare gøre igen.. hvis ikke der dukker et par roommaids op inden… så kom frisk hvis du har lyst til at tage med til Samsø til sommer :-) og der er rigeligt med workshops på programmet, så mon ikke der er chance for også at lære lidt nyt :-)

Kommentarer

 1. Uhhh bare jeg kunne strikke.... det er barndoms ferie øen. Håber du får en super tur :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak- det håber jeg også- og det lyder da herligt med en hel ø som barndomsferiested- jeg har været der med folkeskolen 2 gange- min klasselærer var derfra, en gang selv og 2 gange på introtur med byggeteknisk højskole- og så til et bryllup også- men i min tidlige barndom i Malling syd for Århus var der et hold naboer som kom fra Samsø- så den ø har altid været "forrest" i min bevidsthed som et sted der var noget særligt- og det er jeg sikker på at denne tur også bliver :-)

   Slet
 2. Svar
  1. Kære Ketty- det gad jeg også godt hvis du kunne få kringlet så det kunne lade sig gøre :-)

   Slet
 3. Ih sikke en skøn gave! Og hvor lyder det super hyggeligt. God fornøjelse til sommer ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også, håber nogen kan lokkes med!

   Slet
 4. Sikke da en skøn gave Ellen, og hvis du ikke har fået hytten fyldt op, vil jeg rigtig gerne sætte mig på en plads :) Overvejede at deltage sidste år, men var for sent ude. Jeg bor i Odder, kun 5-6 km fra færgen til Samsø.
  Kh Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hyggeligt Gitte, jamen havde slet ikke tænkt at jeg ville kunne fylde en hytte med folk, skriver lige til dig andet steds. Og tak for tippet om at være hurtig!

   Slet
 5. Jeg kunne også godt føle mig fristet til at tage med..

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt Berit- det kunne være rigtig hyggeligt- jeg spørger også i "min" strikkegruppe :-) og jeg ved at der kommer 3 stk fra webstrikkerne fra Lolland Falster- så mon ikke det ender med mere end fulde huse ;-)

   Slet
 6. Jeg kender vist ikke rigtig nogen.. Tænker du at du vil leje en hytte?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder lidt voldsomt :-) men hvis man nu kunne samle så mange... har sendt dig en mail :-)

   Slet

Send en kommentar