So fu..ing tidligt!

Telefonen bimlede kl.04.20... og igen 10 minutter efter... og nu er lyntoget i Aarhus... og kl.10.00 er jeg til møde på frederiksberg. Så dagens tur til kbh. kombinerer heldigvis både et par timers arbejde og en julefrokost med kollegaerne derovre.
Jeg skal overnatte hos en god veninde og det glæder jeg mig næsten mere til end julefrokosten... men hvem er i festhumør kl.6.18 om morgenen? Christine Feldthaus måske?

Hilsen Ellen... idag heldigvis i togvogn uden skoleelever...men med fodboldentusiaster :-)

Kommentarer

 1. Hahahaha, de der skoleelever var da ellers så fantastiske - måske fodboldentusiasterne også kan bibringe lidt humor til din tur?! Rigtig god fornøjelse i Staden.
  Hilsen Liv, næsten ude af pyjamas'en...

  SvarSlet
  Svar
  1. De var fra randers.... så det!........ god morgen til jer!

   Slet
 2. Måske jeg har nej-hatten på her til morgen, men tænker lidt, at fodboldentusiaster godt kan være lidt anstrengende fra morgenstunden... håber der kommer noget mere hyggeligt ombord på toget inden du når staden.
  Rigtig god tur og skøn julefrokost, og ikke mindst hyggelig overnatning :-)

  SvarSlet
 3. Efter Aarhus blev de skiftet ud med passageren der er en stillekupe værdi. Selv om det er helt almindelige pladser. Hav en god dag med ja hatten:-)

  SvarSlet
 4. Åh, hvor tidligt! Håber, du kan holde til det hele.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, endda i god stil uden undtagelse af snaps og efterfølgende dårligdomme... og gik endda tidligt hjem:-) til gengæld blev er knævret indtil midnat.

   Slet

Send en kommentar