Har I set..

at man nu kan få julemærker til at sætte på sine e-mails...Det er da en super god ide- for hvor mange julebreve får man nu egentlig sendt med almindelig post nu om dage?

Du kan finde muligheden for at støtte julemærkehjemmene lige her..

og mon jeg så får sendt nogle julehilsner iår- jeg tror det næppe- sidste år blev det heller ikke til et julebrev- men måske jeg kan skrevet et- der kan mailes sidst på ugen- det kunne da være dejligt- især til de gamle venner som jeg ikke er på FB med- eller som ikke følger bloggen- eller mine søde mostre som altid skriver et julekort...

Kommentarer

 1. Det var da virkelig smart...
  Og måske jeg snart skal se at komme i sving... har fine julekort liggende, som skal skrives på i hånden (og det er jeg ligesom ikke helt vant til længere, så skrivekrampe forventes), og hvis de skal sendes senest onsdag for at være sikker på de kommer frem inden jul - så ved jeg sikkert godt, hvad jeg skal lave i aften ;-)
  Måske jeg næste år skal satse på mails med julemærkevedhæftning.... :-)

  SvarSlet
 2. Nej, nej, nej. Julekort skal håndskrives, frimærker skal slikkes og så skal de afleveres fint i postkassen sammen med ønskelisten til Julemanden.
  (skriver hende som lige har sendt op til flere julehilsner ud pr. mail) men jeg foretrækker stadig de gammeldags men glædes over alle julekort uanset formen, trods alt.

  SvarSlet

Send en kommentar