1. Søndag i advent

Gik med en tur på julemarked på gl. Estrups landbrugsmuseum. En pigetur kalder Josefine det, for det var mormor der inviterede og moster Hanne og kusine Astrid var også med... Jeg købte ingenting, der var simpelthen for meget at se på... Til gengæld kom min mor med denne adventstage, som har plads til fyrfadslys på toppen.
På vejen hjem købte pigerne og jeg et lille juletræ i potte og en udendørs lyskæde, så nu står det fint og lyser så man kan se det herinde fra huset...Og jeg er blevet inspireret til at bruge lidt stofrester på nogle juletræer som skal op og hænge... Det skal de her stykker blive til senere i aften måske...


Kommentarer

 1. Det lyder som en rigtig hyggelig tøsetur!
  Og hvor er det lige spændende med de der juletræer (yay, du har haft sytid!)
  Ha' en rigtig god mandag og uge. Og tak for sidst. Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Liv- ja en vis herre tog lige ved mig- og efter lidt limetid foran tv'et endte jeg med sigsag på symaskinen.. og ja ordbogen "hjalp" mig igen ;-)

   Slet
 2. Jeg skal se hvor de skal hænge..

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lea! Jeg skal nok vise dem når de er blevet til pynt :-) og hvor de skal hænge.. var ellers gået i antipynte humør fordi hele blogland allerede er over pyntet og juleagtig klar.. og jeg er jo mest til at man venter til lige op til jul - altså :-)

   Slet
 3. Jeg er lidt spændt på de juletræer. Glæder mig til de er færdig :)

  Mvh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved endnu ikke helt hvad de ender med... Men hygger med mine rester...

   Slet

Send en kommentar