Gå videre til hovedindholdet

nyhederne

Hvor får du din viden om nyhederne fra ?

Avisen, face-book, pc'en eller tekst-tv? Det var et af de spørgsmål der var i en quiz om alder jeg tog forleden dag... Den spekulerede jeg faktisk lidt over... for havde ikke tænkt at betragte face-book som et sted at indhendte nyheder- ihvertfald kun på sladderplanet- altså- men hvor får jeg så mine nyheder fra?
Ja jeg har imange år læst avis- elskede at sidde i sengen i weekenden på kollegieværelset og pløje avisen igennem for alt- ja selv den gang jeg var aupair tog jeg ind på Zürichs hovedbanegård og købte en dansk avis... den var godt nok meget københavneragtig syntes jeg... og har ofte siddet en søndag med en veninde og spist fælles morgenmad enten i en af vores lejligheder eller på cafe og fået brunch og pløjet aviser til en masse kaffe.. i de seneste år er avisen ikke blevet rørt så meget da ungerne har taget min tid- men nu kommer det igen- og jeg har billeder af min mor i baghovedet der hver dag altid lige sad ved køkkenbordet og læste dagens nyheder- det billede vil jeg godt give videre til mine piger :-)



Men hvor får jeg ellers nyhederne fra? Ja en del år så jeg ofte på tekst-tv- det hurtige nyhedsfix inden jeg skulle iseng f.eks- men det fungerer ikke på vores tv pt- og har ikke gjort det de seneste 4 år tror.. desværre :-)

Men nu har jeg i forbindelse med kommunevalget opdaget hvor omfattende dr's hjemmeside dækker dansk politik- jeg synes deres dækning af kommunerns kandidater, live dækning af resultater på websiden og nu også deres løbende artikler om finansloven der faldt på plads igår er fin.... det bliver klart et supplement til mine fremtidige nyheder..

- og når jeg kører bil ja så hører jeg oftest P4 eller radio 24-syv... og jeg kører jo en del i bil- så mon ikke det er der jeg oftest får det nyeste fra..










Følger du med i nyhederne- altså ikke mht mode, indretning, dimser, stof og børnetøj - men de andre NYHEDER?




Kommentarer

  1. JA! I den grad. Gennem arbejdet har jeg abonnement på de fleste danske aviser - så jeg ikke skal nøjes med deres gratis version på nettet, men også kan komme ind bag betalingsmurene og se de rigtige, gennemarbejdede ting.
    De, der tror, at man får det hele gratis, tager virkelig fejl efterhånden!! Den GODE journalistik skal man betale for - ligesom med alt andet (her er undtagelsen dog DR). Derudover får jeg min Weekendavisen tilsendt hver fredag; åhhh, det er guf at nyde den lørdag og søndag! Og så er der selvfølgelig P1 hver morgen og nogle gange om eftermiddagen - samt det hurtige nyhedsfix i tv, når tiden passer sammen med nyhedsudsendelserne.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvor er det dejligt at høre at der er forskel på gratis og betalt journalistik- for jeg synes det er for sølle hvor tyndt nogle emner af og til behandles :-) Så jeg må bare få fundet netadgangen til den avis vi pt har abonnement på. Og weekendavisen- ja den var i 10 fast bestanddel af mit liv- men blev afmeldt da jeg simpelthen ikke fik tid til at fordybe mig... glæder mig til at den bliver bestanddel herhjemme igen :-) Og glad for at du nævner DR som en undtagelse- for hvis man vil bruge deres webløsning er der da virkelig viden at hente for licensen :-)

      Slet
  2. Det gør jeg - forsøger at følge med, både i politik og kulturstof - med daglig avis (Politiken), som jeg enten læser på papir eller på skærm, avisernes nyhedssites og DRs. Vi ser ikke ret meget fjernsyn hjemme hos os (mest Ramasjang og DRUltra!), så det er vigtigt for mig at følge med andre steder end på tv. Vi har også holdt Weekendavisen, men ærlig talt, jeg fik aldrig læst artiklerne, så den afmeldte jeg igen.

    SvarSlet
  3. Læser nyheder flere gange dagligt. Nettet, tekst-tv og app... ville gerne læse papir-avis, men prioriterer min tid og mine penge til andre ting disse år ;-) men det kommer vel igen?!

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op..... Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære....