Kalender Give away

Pt er jeg helt bar- altså mht ideer til blogindlæg...ikke bogstaveligt- altså :-)
Så vil jeg benytte lejligheden og reklamere for en give away ovre hos Liv med den den hyggelige blog "Min skæve vinduesplads til verden" inde i mit hovede bliver det navn til : "pladstilverden", og det tolker jeg som plads til os alle sammens variationer og særheder- og det er faktisk noget af det der er hyggeligt ved at følge med hos Liv- og man kommer til at kende hende synes jeg- selv om hun aldrig viser billeder af sig selv eller sine børn- men hvis man er til blogge med ord på- og svar på kommentarerne så er det der man skal hen..også især hvis man savner et lille grin så er hendes "latterlige torsdags" indlæg fine..

Nå men hendes Give away handler om en fotokalender Cewe som også sælger fotobøger.. og du skal kun kommentere på indlægget og ikke andet- så har man en chance i give awayen- og hvem kunne ikke lige bruge en fotokalender til julegaven til farmor- jeg kunne ihvertfald godt :-)


Fortsat god november dag!

Kommentarer

  1. Tusinde tak for den søde omtale, Ellen K ♥♥♥

    SvarSlet
  2. Takker for tippet :-) Jeg har også lige bestilt et par fotokalendere hos Pixum, da det er den perfekte julegave til familien, hvis ikke man har tid til at lave en fotobog :-) Jeg fandt denne side, hvor man kan få 20% rabat på fotokalenderen: http://www.pixum.dk/fotokalender.html

    Mvh

    Susanne

    SvarSlet

Send en kommentar