Gå videre til hovedindholdet

Underholdt ...

Dagen idag byder bl.a. på tur med dsb... jeg har jo fået mig et rejsekort så man kan bare gå ombord... altså når man har løbet fra den ene ende af p pladsen til kiosken efter p- tilladelsen.. og retur til toget. Jeg nåede det, men ikke at købe en plads billet.. så nu har jeg fået den sidste ledige plads blandt en gymnasieklasse på tur til hovedstaden. Så nu ved jeg at ham overfor har købt kastestjerne i prag og aldrig har haft clamydia. At cola i dsb automaten koster 15 kr... "DYRT" at politiet ofte tjekker klasser retur fra kbh efter besøg på christiania... og at man ikke må skyde folk i nakken m diverse softgun, paintball mv...og at det giver blå mærker på resten af kroppen. At de skal bo på dan hostel og at de ikke ved hvilke virksomheder de skal bo i, og at horsens station ligner viborg.. og at man kan lugte det hvis man har clamydia...?  Og at de går i træningscenter og lytter til meditationsmusik... der er nu gået 40 minutter med udvidelse af min horisont og jeg er spændt på hvad de næste 3 timer bringer :-)

Hilsen Ellen, den skrivende reporter fra ud og lyt med dsb....

Kommentarer

  1. Man siger jo også, at en rejse med DSB udvider ens horisont.
    Mon det var den horisont, DSB havde i tankerne:-)

    SvarSlet
  2. Hahahahahaha.... genialt! Og helt helt uundværlig viden! Du bliver svær at slå i Quiz Battle eller Trivial nu!
    Fortsat rigtig god tur Ellen K. Og tak for opdateringen. Knus, Liv

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja jeg sidder og tænker at jeg er ældre.end deres mor.. men ellers er der ikke så store forandringer siden jeg selv var af sted på samme tur.. damer og biler og hvad dertil hører... og jeg lover der kommer flere updates de næste dage, bare.fra ændre sammenhænge... jeg skal på personalekonference med hele to overnatninger... det er lidt utjekket og strikke lige nu...

      Slet
  3. Kommer det til at lyde sarkastisk, hvis man ønsker dig god tur?

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, det var meget sjovt at følge med i...

      Slet
  4. Åh, suk. Men det er alligevel umuligt ikke at slå lyttebøfferne ud, når man møder sådan en flok blandt deres egne. Tænk på det som en slags safari? Eller studie i antropologi?

    SvarSlet
    Svar
    1. Netop det sidste sad jeg og tænkte på.. fint at opleve noget andet:-)

      Slet
  5. Ha ha, griner højt, du er bare go´til at videreformidle. Rigtig god personalekonference, dem savner jeg lidt, har ikke haft det så sjovt til nogen andre som til dem i BDK :-) Kh Iben

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak Iben. Kan godt forstå dig. For der er som altid en god fest med gang i danseskoene...

      Slet
  6. Så hurtigt du lærer. God tur.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hæ Hæ Lea, ja der var ny og uvuderlig viden....

      Slet
  7. Hæ hæ hæ, ja det er da fantastisk viden du har fået!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja jeg vidste slet ikke at jeg havde behov for at høre om det...

      Slet
  8. Hi du er fantastisk søde... jeg håber du kom nogenlunde ok igennem hele turen, og fik slappet lidt af trods alt.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det gjorde jeg, og kan ovenikøbet anbefale at købe et rejsekort som selv tanker sig op, for så slipper man for at tænke mere på billetkøb til bus og tog mv...

      Slet
  9. Ufatteligt vigtig viden ;0) Jeg elsker sådan noget..!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja jeg har underholdt med den tur de sidste par dage:+)

      Slet
  10. Godt du ikke kan se mig nu, for jeg hulker af grin så tårerne løber ned af kinderne.... ih du godeste, sikke nogle guldkorn :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Der er bare ting som man kan definere som need to know og nice to know, og det her var så ingen af delene....men jeg undgik ikke at smile da jeg hørte på dem ;-)

      Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)