morgen morgen gab- efterårsferie brugt - tjek!Ja fotoet har ikke noget at gøre med at jeg sidder her kl. lidt over 4 en søndag morgen..og alligevel efterårsferien er brugt  som denne gamle cykel :-) . men Josefine vækkede mig fra DYYYB søvn og da jeg havde hentet en dyne og pude og puttet hende på madrassen på gulvet ved siden af min seng så kunne jeg ikke falde i søvn igen- jeg vidste det... for har tidligere på ugen vendt og drejet mig tidligt... Den forgangne uge har budt på : 
 • Ugentlig svømneundervisning, gåtur i dejligt vejr i skoven, 
 • Opsætning af skriveplade på Josefines værelse og flytten rundt på reoler og kasser- under protest af angst for forandringer! (Så jeg låste mig inde på hendes værelse imens.. manden mente der burde ske en forventningsafstemning inden omrokering, jeg mente hans job kunne bestå af det  kommunikativeog mit af det praktiske ;-) et par timer i et haloweenklædt vådt Djurs sommerland, sen søndags aftensnakke besøg hos blogveninden her..
 • Pakkke kufferter og indlogere på hotel (som var booket for mandens gl. bonuspoint fra hele sidste års ophold væk fra hjemmet 3-4 dage pr uge - noget godt kom der da ud af det så .-) Besøge Legeparken i Kolding...  og trampe rundt i pedalbåd i solskin, købe hjemmesko i Kolding storcenter, køre karusel og se på legetøj, spise lækker Jamie Oliver menu på hotellet...
 • Dagstur til Lalandia Billund- faktisk en anden oplevelse end at være der flere dage- vi har jo været i lalandia Rødby med overnatning to gange før, og det giver altså en anden frihed ifht at man går ud og ind af centeret- en dagsbillet gælder jo kun til Aquadome- og ikke til Monky Tonk land- så der købte vi tillægsbillet så pigerne kunne slutte af derinde- vi voksne installerede os udenfor vinduerne under den kunstige sydlandske blå himmel og sparede 2 * 50 kr ved ikke at gå igennem indgangen til monky tonk land... jeg ved ikke hvilken type lalandia besøg der er bedst... men vi orker altså ikke at være i vandland konstant fra 10 til 19.30, og da mit korsben / haleben er irriteret er rutchebaner ikke min livret længere- men spabade er da dejlige... dagen sluttede med for meget aftensmad på Jensens bøfhus i Kolding storcenter fordi vi ikke kunne finde på andet :-)
 • Udflugt til Esbjerg, vise pigerne vores gamle hus udefra vejen, besøge veninde fra da Pernille gik til babysvømning, børnene (6 stk ialt).... legede godt og der blev knevret, smølfefilm i biograffen, og aftensmad hos veninden- god opfyldning på den over årene slunkne sociale konto- det er 1½ år siden vi så hende sidst :-)
 • Checke ud fra hotellet efter en tur i legerummet hvor ungerne var vilde med airball- eller hvad det nu hedder... og besøg hos faster Connie med familie ned på den anden side af grænsen.. og så selvfølgelig ind til Otto Duborg på vejen hjem..mæt af udenhjems oplevelser!
 • Pakke ud og vaske, kaffe/strikke/ snakke besøg hos blogveninden her :-) med unger- som godt kunne lege sammen, stak også hovedet ind til et åbent hus i nabolaget for at se det hus de har til salg- vi er nysgerrige og bor til leje og skal da måske en gang købe et hus her i nabolaget- 
 • Oprydning, lørdagshygge, hente fin strikkebog hos denne strikkeveninde og lidt strik og snak. Sortere i børnenes tøj, betale fartbøde (nemide virkede til trods for installering af nyt java!) opdatere kontoen på Rejesekortet- da der står en togtur på programmet i den kommende uge- og det er nemt bare lige at stikke sit kort frem når man går ombord- og billligere end at købe normal billet! (Dette er en positiv omtale af det kritiserede Rejsekort- men ikke et sponsoreret indlæg - I var ikke i tvivl vel ;-) men vil bare lige skrive det fordi det kan jeg se at så mange andre gør :-) Forresten strikkebogen er Grey days- klik på linket og se hvilke modeller der er i..  Friday er min favorit- og derfor jeg måtte have bogen :-)
og nu er det altså søndag morgen- efterårsferien er  brugt op- næsten- der er masser af ting på min to do liste som jeg ikke har nået- feks. at forlænge pernilles næste nye leggings som allerede er blevet for korte- uden at jeg har set hende vokse synderligt siden sommerferien... hvem hiver i hende om natten ?
Må se om om ikke jeg kan forlænge med en manchet i samme stof- for en ribkant på 10 cm på stramme leopardleggings ser vist ikke godt nok ud til "prinsessen"- hun hjalp selv med at sortere i sit tøj i aftes- så nu er det hun har meget overskueligt og der røg en bunke ud- som Josefine så kan vælge imellem- 
Jeg skal stadig have fundet en der gider arve vores brugte pigetøj- men er ude i at ville skrive på Facebook om der er nogen- for kvier mig ved at aflevere det på genbrug- da noget af det nok ikke kan sælges- men godt kan bruges lidt endnu....

ja laang morgensludder herfra- tak for at I gad læse med- nu vil jeg lige bruge den næste time eller to på at lave noget der har hængt siden feb-april vedr. mit arbejde- nemlig timeregistrering... jeg har fået timerne gjort op- men mangler at taste dem i "systemet"... og de bliver vist tjekket i næste uge- men de hænger i perioden fra i foråret- hvor der var RIGELIGT at se til :-)

Hav en forrygende søndag- jeg vil forsøge om ikke vi kan tage os sammen til at komme ud i den friske luft og bevæge os lidt, selv om indesyslerne også trækker gevaldigt.. der er indtil flere strikketøjer, hækleprojekter, syning mv.. og se lige disse hjemmesko er de ikke søde  ? Opskriften er gratis!


Kommentarer

 1. Hold nu op! Sikke en mundfuld - i eet og samme blogindlæg!
  Og tak for besøget - og dejligt at se dig hos Ketty også i fredags : ) og tak for Palles Gavebod!
  Lyder bare som en virkelig brugt men rigtig skøn efterårsferie. Dejligt med så mange gode familieoplevelser : )
  Og den der strikkebog er da virkelig lækker. Jeg er til torsdag og lørdag! : ) Og alfehjemmeskoene er søde. Håber du finder nogen som vil arve pigetøj. Om et år eller to når dine piger har overhalet min i størrelse (fordi min er så klein) så står jeg gerne klar! : )
  Rigtig god søndag til dig og dine. Her står den på Musical. Yay! : ) altså efter legeaftale, forældrekaffe, vasketøj, oprydning, blogopdatering og alt det der du ved...
  Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var vist også lige den ferie hvor vi ikke skulle så meget, men hvor der alligevel skete en masse for hele familien :-) jeg skal huske det med tøjet .-)

   Slet
 2. I har haft travlt, men det lyder som en dejlig ferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og ugen før var intet af det booket eller aftalt, andet end at vi gerne ville bruge nogle af mandens bonuspoint :-)

   Slet
 3. I har da fået brugt ferien til fulde.
  Jeg håber da at også har haft tid til at holde fri og bare være... Men det lyder nu altså også som om at I har haft det skønt :)
  Her skal den sidste ferie dag bruges på ingenting. Eneste planlagte ting er at drenges skoletasker skal gøre klar igen til i morgen.

  God søndag til jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det har der også været tid til- og bare det at slippe for at lave mad 3 ½ dag var jo også afslappende :-) Ja skoletasker og tilhørende skiftetøj, gummistøvler osv... det skal jeg da også lige have kigget på inden imorgen :-) jeg plejer at glemme det.....og med det strålende vejr der er nu tror jeg også vi får en fin indedag :-) God søndag til jer også :-)

   Slet
 4. Pyh- jeg er helt forpustet, sikken dog en hektisk med dejlig ferie lyder det til! Håber også at der blev tid til lidt strik ind i mellem? God søndag {;o) her på Sjælland regner det = strik!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja torsdag morgen fik jeg også nok og glædede mig til at komme hjem- men vi har ikke "jaget" rundt og har også bare taget det lidt hen af vejen.. og jo strikketøjet var med hele vejen- også i bilen :-) mit regnvejrshåndarbejde lige nu er en lille hæklet hængekurv.. for her REGNER det også :-)

   Slet
 5. Hold da helt op for en lang liste, det er helt vildt - men jeg tror tit hverdagen er skruet sammen på den måde, og vi tænker ikke helt over det fordi vi ikke skriver det ned. Men bare man har hygget sig og ikke følt stress, så er det jo kanon.
  Dejligt med besøg i fredags - vi er klar til en ny omgang :-) og endnu en gang tusind tak for den lækre bunke du efterlod :-))))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hvis man giver sig til at liste alt det op vi når hver dag tror jeg nok det kommer til at se voldsomt ud.. det kan det også føles som af og til :-)
   Selv tak - det var hyggeligt- og dejligt at komme af med bunken :-)

   Slet
 6. Den er da vist godt brugt, den efterårsferie! Er du gal, hvor har I nået meget! Det bliver ren afslapning at komme på arbejde.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha- det er lige ved- fordelen ved arbejdet er at ungerne ikke hiver i mig- da er der andre afbrydelser og altid kaffe på kanden :-)

   Slet

Send en kommentar