Bladmønster i strik

Jeg er kommet godt fra start med mit nyeste strikketøj: Grønne blade fra Onion i en blanding af uld og silke... Det er superblødt og dejligt. Og dertil kommer at mit første forsøg nogensinde med hulmønster ser ud til at lykkes.. Jeg skal bare holde styr på rækker og masker og her er maskemarkører en stor hjælp, men jeg skal vist også have en metalplade og en magnetlineal til at holde styr på diagrammet.. For i længden hopper det for meget rundt uden den slags hjælpemidler.. Og man må jo aldrig gå ned på udstyr, heller ikke inden for denne hobby....
Kommentarer

 1. Det ser ud til at blive så smukt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karen Elisabeth, indtil videre er jeg også rigtig glad for det :-)

   Slet
 2. Det ser vildt fint ud det mønster der og rigtigt lækker farve! Gid jeg kunne strikke, men tiden rækker desværre ikke til det hele ;)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mirjam, jeg faldt også pladask for det.da jeg så modellen strikket op i Garniture i Middelfart. Skulle ellers ikke have garn, men kun en bog... men sådan kan det jo gå også med garn, ligesom med stof og lopper... tak for din kommentar, jeg vidste slet ikke du læste med her af og til :-)

   Slet
 3. Hvor bliver det fint. Jeg er endnu ikke så ferm med strikkepindende, at jeg kan kaste mig ud i hulmønster, så jeg må nøjes med at beundre :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tak Irene, det er ikke så svært, men det kræver at man holder tal på det, og det er ikke altid jeg lige har ro i hovedet til det, så det er ikke aftenstrik og det kommer nok til at tage lidt tid :-)

   Slet
 4. Det ser super godt ud - må vist hellere lige få kigget lidt mere på den model :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har lige været inde og kigge, og bare rolig om et par blade mere, så sidder den i fingrene og det bliver afslappet aftenstrik alligevel. Den er vildt flot :-)

   Slet
  2. Det glæder jeg mig til ketty...

   Slet
 5. Yay, sådan! Godt gået Ellen K. Det ser godt ud. Og du har ret - udstyret er jo det halve arbejde ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for opbakningen... Det gør det straks mere legalt at anskaffe sig nogetmere gear...

   Slet
 6. Hvor ser det godt ud! Super lækkert mønster og farve :-) Og nej, man må aldrig gå ned på udstyr. Når man tænker på, hvor mange timer, der går med at producere strik, skal udstyret være tip-top, så resultatet også bliver det. ;)

  SvarSlet

Send en kommentar