Pauseskærm ?

Det var så ugen hvor jeg var på arbejde i Middelfart mandag, Viborg tirsdag og onsdag, Odense torsdag og Ribe fredag. Skal hilse og sige at vejr og landskab er smukt derude her i sensommeren/ tidlig efterår :-) 
Vi ( som i pigerne og mig) fik begyndt på gymnastik og senere på svømning.
Vi mødtes fra lørdag frokost til søndag formiddag hos os med svigerfamilien, for sammen at fejre svigerfars 77 årsdag med et lille familietræf, det er nærmest 4 år siden sidst, og det med overnatning hos os var noget nyt, men hyggeligt, for vi skulle kun lave frokost ( rugbrød med æg, sild, leverpostej og ost ) mandens søster stod for kaffebrødet som blev indtaget hos mandens bror, og aftensmaden kom han også med.... Så det var nemt at være værtinde da manden stod for rengøringen lørdag formiddag, og indkøb blev klaret kl. 21.20 og frem fredag aften... Og det blev sent inden svigerindens og jeg var færdige med at knevre:-) og ungerne nød fætre og kusiners selskab!

Det var også den uge der bragte en hel masse nye opgaver på mit job.... 
Skal så lige få det til at hænge sammen med tiden og forventningerne til terminerne undervejs... Kan jo ikke skrive på mere end en sag på en gang selv om man kan tænke og planlægge mens man kører bil... Håber som sædvanlig at jeg får det til at fungere, selv om tankerne om at ville gøre det godt altid rumsterer i hovede og mave.... 
Hvorfor er jeg så god til at slå mig selv i hovedet med det der kan gå galt og som jeg skal sikre ikke sker? Og opdager de så at jeg ikke har styr på det hele?

Nå men fritidsmessen i Viborg i denne weekend lokkede også, både en kollega og min søster mindede mig om det... Og bekendte fra dette års sommerferie hvis børn pigerne legede utrolig godt med, bød også ind til en tur i Fårup sommerland... Begge dele sprang vi dog over, og kneb det sidste ud af sæsonkortet til djurs sommerland hvor vi fik eftermiddagskaffe og et par rutscheture i dag.. Bare fordi vi lige gerne ville ud på tur..og der jo faktisk ikke er mere end 43 km derud..

Og så var det da også ugen hvor Josefine startede i ny børnehave med indianerprojekt og en legekammerat på besøg..den første siden 1. Maj, yes!.. Og jeg fik ryddet det sidste i mit krea"rum" på plads... Two more boxes to go... De står så i skuret.... 
Pt snurrer vaskemaskinen, det våde tøj er hængt op, og jeg er vægelsindet om aftenen står på noter ifht to do lister på job, bagside på forårets byt en lap tæppe - som på magisk vis er dukket frem nu... Eller nogle pinde på det nye strikketøj som lokker med sin blanding af uld og silke.. Et impuls køb i garniture i Middelfart... Som om jeg manglede garn.... Men om 4 uger er der jo webstrik festival og så må jeg da have et næsten nyt strikketøj med i toget til Maribo, hvor det skal foregå i år...
Jeg fik forresten også handlet nogle ubrugte kasser legofriends på den blå avis... Satser på at slippe for at gå i Toys R us fremover..... Og med en femårsfødselsdag coming up... Så skal der jo fixes et par giver..
Fårk! Jeg blev lige helt svedt af denne remse og blodtrykket steg, for det var da ikke en rolig uge... Så må hellere strikke lidt nu! Og skal tidligt i kassen i aften...

Hav en god søndag aften og uge derude... For jeg er lidt spændt på hvor meget blogtid der ligger i mit program..

Ps: og vi fik lys i køkkenet, for manden gik i aktionfør gæstebudet og det kan mærkes i det lille hjem.. Så plusser til ham for indsatsen :-) det bliver jo tidligt mørkt efterhånden :-)
Kommentarer

 1. Hold nu op.... sikke en uge - og ja, sikke en uge. Men fedt fedt alt det der er sket og nået og gjort. Håber den kommende uge bliver lige så god, men måske lidt mindre begivenhedsrig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der var ikke plads til megen eftertænksomhed, og dog... Man kan tænke meget på vejen til Ribe en smuk fredag morgen, men jo der er lidt mere hverdag i dagene der kommer :-)

   Slet
 2. Hold da op.. jeg bliver helt træt. Men sådan ser nogle af mine uger også ud, men jeg har heller ikke små børn. Husk at tag en slapper engang imellem for du skal holde i mange år endnu

  SvarSlet
  Svar
  1. Det behøves du ikke, for det har været en god uge, men må indrømme at jeg i bakspejlet er overrasket over at jeg ikke er mindre stakåndet... Men trænger ti, en god nattesøvn :-) og tak for påmindelsen, det er nødvendigt af og til..

   Slet
 3. Nej-men DET VAR DA HELT VILDT!!!! Der var da aktiviteter nok til en uge gange 2-3 stykker.....
  Dejligt, at lyset fungerer, og hvor er det fedt, at den nye børnehave virker så god! Godt, at hun blev skiftet over.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, nogle gange er det meget godt at få gæster ;-) og vi krydser fingre for at hun falder til :-)

   Slet
 4. Du godeste du har fart på, og manden med, og pigerne, det er da helt vildt, og lækkert samtidig med.
  Det lyder rigtig spændende med ny børnehave, krydser sådan fingre for, at det bare bliver et hit - men med legekammerat allerede, så tyder det super godt :-)
  Det med arbejde, bare husk på, at du er sej og selvfølgelig kan du det hele :-))))

  SvarSlet

Send en kommentar