restepatchwork

I min oprydning og stabling af stof er der kommet en del mindre stykker / scraps ned i et par store kurve... det er ALT der lander der i første omgang og for at rydde lidt ud i det er jeg gået i gang med lapper til et traditionelt hexagon patchwork projekt.. om det bliver et grandmas flower tæppe eller hynder til vores store ved jeg ikke endnu- men det er meget hyggeligt at nusse lidt med det- og så har det fået nyt hjem i denne fine boks- som var indpakningen af en af mine fødselsdagsgaver som var fra Body Shop- så mine 6-kanter dufter dejligt af jasmin :-)


Kommentarer

 1. Hvor er det en god måde at bruge rester på. Men hold da op en tålmodighed der skal til :-) Jeg glæder mig til at se det færdige resultat.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nu må vi se hvor meget jeg får lavet- er mest stemt for hynder til stolene..

   Slet
 2. Hold op, hvor er du flittig. Det er noget af et langtidsprojekt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja men ret hyggeligt og overskueligt at lave en blomst ad gangen :-) Hvis man kan se til at tråde nålen altså....

   Slet
 3. Og jeg synes, at jeg kaster mig ud i evighedsprojekter. Men man skal aldrig gå ned på igangværende projekter. Jeg glæder mig til at se det - når det engang er færdigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. uh min ømme tå du der ramte- er dårlig til at få den slags gjort færdigt.... men jeg kan bare ikke nænne at smide resterne ud- da der er så mange fine mønstre og farver :-)

   Slet

Send en kommentar