Pernilles første skoledag


Dagen startede på skolen med samling ved flagstangen og derefter gik de 3 0. Klasser med forældre igennem skolegården hvor alle skolens elever sang os ind i skolen. De stod i række efter alder, så jo længere vi kom igennem gården jo større blev de... Jeg fik altså lige en tåre i øjet af bevægelse... Mine børn kommer jo til at stå der en tak længere inde i skolegården år for år...

Og i eftermiddags Var vi ude at købe blyanter, for selv om pennalhuset er fyldt var det mest farver og tuscher... Og man kan jo kun skrive med blyanter! Og vi skal lave noget i bogen til imorgen... Jeg kom lige i tanker om at nu skal jeg til at lave lektier og binde bøger ind... Hvordan har jeg kunne fortrænge det?

Kommentarer

 1. Ja, jeg havde jo advaret dig om dét med lektierne. Hahahaha. Vi fik også lektier for på første dag i nulte i dag. En stolt yngstemand da han havde lavet det hele.
  Skønne billeder fra jeres dag - og herlig tradition med at de bliver sunget ind! : ) det er da ret rørende.

  SvarSlet
 2. Tillykke med skolestarten. Sikken en god tradition at lade resten af skolen synge velkommen!

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt forstå du blev rørt, jeg havde sikkert stor tudet og været temmelig pinlig.
  Hi.. ja hvordan kunne du dog fortrænge læktier og bog indpakning :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glemte ihvertfald at fotografere.. og nogle ting som giver ejkstra arbejde er jeg god til at fortrænge... men nu er dag 1 ud ca 2000 skoledages lektier overstået.. det er vist ikke den bedste måde at tælle :-) men vi lærte at blyanter knækker og at de blyantspidsere vi har var usynlige....

   Slet
 4. Åh, de er bare så nuttede! Så små og søde, selv om de føler sig kæmpe, kæmpe store. Sikken en fin tradition med at synge de nye ind!

  SvarSlet
  Svar
  1. ja da jeg talte 53 børn rundt om inspektøren fyldte de ikke meget... der var så lige en 7-8 styks der stod længere væk hos mor :-) men dejligt at der bliver gjort lidt ud af den store dag :-)

   Slet

Send en kommentar