Nye kjoler..

Jeg gaber idag, for jeg fik gang i symaskinen i aftes... Og da der endelig blev rettet ind på trådspænding mv efter at den var blevet lidt mærkelig i flytningen gik det derud af... Jeg nåede 1,5 kjole.. Forleden da Josefine så på min stofbunke som stadig er ved at komme på plads i reolen f
Bad hun om en kjole i kitty stof og med æbler foroven... Pernille ville så have en hel æblekjole... Der var der ikke stof til så vi blev enige om det blomstrende istedet... Mon ikke de bliver klar til på søndag hvor jeg fylder år.. 

Idag af alle dage regner det... Og jeg skal i djurs sommerlandet med pigerne og min søsters børn... Nå regntøj på og mon så ikke det går alligevel...Her ligger de sammen med en tilsvarende kjole som jeg har kigget efter  undervejs... Lyserødt med lyserødt på :-) egentlig skulle man ikke sy inderbelægningen fast på det tilsatte rynkede stykke på maskine, men i hånden for at få et glat bærestykkke... Men det bliver ikke i den ombæring at jeg når til håndsyning...

Kommentarer

 1. Hvor er de flotte. Jeg håber ikke, regnen ødelægger dagen for Jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak,nej nu starter vi langsomt og håber på opklaring i eftermiddag:-)

   Slet
 2. Rigtig søde kjoler, og god tur til Djurs Sommerland. I skal nok få det sjovt selv om det regner :) kh Gerda

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gerda, ja vi havde det sjovt og gik bare lidt i læ for de største byger:-)

   Slet
 3. SIkke nogle skønne sommerkjoler. Elsker stofsammensætningen (selvom jeg ikke er vild med katten). Er imponeret over hvad du kan få ud af den symaskine.
  Og rigtig god fornøjelse i Djurs. Håber i får en skøn dag uden for meget kø. Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liv, kitty er først blevet del af mit liv efter børn men nu har jeg vænnet mig til den, sammen med de lyserøde farver:-) og jeg er bare så glad for at symaskinen igen kom frem fra gemmerne, det er rart med hurtige resultater ind imellem.

   Slet
 4. Hvor er de da skønne. Tror ikke barnebarnet skal se dem... for så kommer jeg sikkert på arbejde

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Erna, Hæ Hæ... det gør vel ikke noget hvis hun vil gå i dine kreationer?

   Slet
 5. De er virkelig fine - hvilket mønster bruger du? Det er så fint den måde stofferne er kombineret på.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Christina, tak skal du have, jeg synes det er hyggeligt at sætte forskelligt stof sammen. Modellen er fra marapyttas syskole, jeg mener også at vingekjolen findes i nogle japanske sybøger, og måske hos centilong som sælger mønstre... men den er enkel at lave:-)

   Slet

Send en kommentar