nederdel i brug ...og tak :-)

Allerførst mange mange tak for de dejlige input I er kommet med til mit sidste indlæg omkring livet i børnehaven :-) Vi går lige lidt i tænkeboks om hvordan vi griber det an- for vi mener også at vi skal tale med det nuværende sted om hvad deres planer er, inden vi bare råber  "bip" og skrider ;-) men det skriver jeg nok mere om når vi kommer tættere på og videre med tingene ...

Men Josefine kom i sin nye nederdel igår :-)  og hun er superfin i kombinatioen af flæser og leggings- det er altså praktisk tøj der også er lidt piget :-)

Kan anbefales :-)Kommentarer

 1. Hun er da bare en lækkermås - uanset outfit! : )
  Rigtig god weekend til jer. Kh. Liv
  ps. hvornår var det der med den der strikkeklub?

  SvarSlet
  Svar
  1. Når Ketty inviterer er jeg klar :-) er du igang med at strikke igen :-) ja netop uanset outfit- men pt SKAL der elastikker i håret og meget andet....

   Slet
  2. Skal lige overleve august, så finder jeg dato til tantelikør, strikketøj, elastikker i håret og hvad vi ellers måtte finde på :-)

   Slet
 2. Hvor er hun fin i nederdelen. Jeg glæder mig til at høre hvad I beslutter med Josefine - jeg synes der er mange overvejelser man skal gøre sig i forhold til børnene (og opdragelse;-)). Men man vil jo gøre alt for at børnene trives og hvis det betyder skift af børnehave er det jo det man gør.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja men jeg har hidtil syntes det var meget drastisk når forældre gjorde det uden at drøfte situationen med institutionen- men måske er det en god ide :-)
   Og ja man kan da godt nok spekulere meget over hvad der er rigtigt at gøre med de kære poder - det kan jeg også se at du gør :-)

   Slet
 3. Den er bare fin! Detaljen med blonden er helt perfekt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker- hvad skal man ellers bruge den slags gardisetter eller hvad de nu hedder til ;-)

   Slet

Send en kommentar