God uge til jer!

En fin lille buket hilser god morgen!


Og så elsker jeg at der er dildskærme i som kontrast til det farvede.

Buketten kommer fra Jeanets dejlige store have.. for der fik pigerne og jeg en god bid af søndagen til at gå- dejligt med spontane visitter :-) Tak for at I gad se på os :-)
Og så nød jeg ellers godt af nogle lækre smagsprøver Jeannet har fået med hjem fra Formland messen- grønkålspesto, citronmandler og ingefær "slik" tror jeg faktisk jeg skal finde på nettet :-) en dag... lækkerier! Hun skriver faktisk lidt om den kommende tid- så jeg må lige holde øje med hvem der producerer hvad ;-)

Men nu til noget helt andet- så har jeg lige lært et nyt udtryk : "Luderjournalistik"  hm hm... meget oplysende indlæg om markedsføringsregler for bloggere.. ikke fordi jeg har behov for at kende de regler- men jeg kan se at der andre steder kører livlige debatter om den slags..

Jeg ved ikke rigtig om jeg gider mene noget om det emne- for selv om jeg kan lide pæne ting, så har jeg en tendens til helst at ville købe dem i genbrug- og som en af mine way back venner (siden '88!) sagde for et par uger siden- så er mine loppetendenser blevet trendy- ok- nu kan jeg kalde mig selv firstmover- Ha ha.! Havde ikke lige været så bevidst om det!

Kommentarer

 1. Også rigtig god uge til jer - og sikke fine blomster! : )

  SvarSlet
  Svar
  1. tak ilige måde- ja de var dejlige at kigge på til morgenmaden :-)

   Slet
 2. Hvor er det en lækker smuk buket :-)

  Det er altid godt at være trendsetter eller firstmover, jeg hørte i et radioindslag for nylig, at jeg er blandt dem på kaffeområdet. Og det endda ikke engang med vilje ;-)

  Håber i får en rigtig lækker uge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen Ketty- så laver vi da lige en klub- strikkeklub måske ? ;-)

   Slet
  2. Er klar til strikkeklub, tantelikør og lækker kaffe :-)

   Slet

Send en kommentar