Barpapappa siger godmorgen

Mens Josefine laaaangsomt spiste noget af sin morgenmad opstod denne fyr på bordet...
Jeg er priviligeret mht arbejde og sidder hjemme og laver regneark og sager idag... Det er godt især når programmet indeholder et besøg med Josefine i den nye børnehave til kl. 2 mad og leg derefter.

Hun fik brev derfra igår hvor de bød hende velkommen og hun glæder sig. 

Sådan en morgen som idag kræver kaffe ASAP ! Vågnede kl. 06.58 efter at have slukket for mobilen kl 06.00...... Tung i hovedet og langsom i optrækket....
Glæder mig til august er ovre og vi er godt inde i september hvor diverse børnegymnastik, svømning osv er indarbejdet i kalenderen og måske blevet rutine... 
For både mandens og mit job indeholder mange møder udenfor normal arbejdstid og det betyder at logistikhelvedet og kalenderræset er en diciplin som er nødvendig selv om vi egentlig ikke synes det er sjovt... Måske får jeg udlevet al mit planlæggergen på job og vil hellere køre lidt mere " hang loose" ifht familien og fritiden... Det er bare en dårlig kombinationen indimellem og giver nogle stresssituationer som jeg overføres til ungerne.... Skynd jer, Skynd jer!

Nå men jeg skal hilse fra barpapappa, og vil tage kaffe nr. To....

Kommentarer

 1. Nårh en fin barbapappafigur der blev lavet ved morgenbordet.
  Selvom jeg kun skal sørge for at få mig selv færdig om morgenen, så må jeg indrømme at jeg syntes det er svært at komme op i gear efter sommerferien. Men det kommer jo af sig selv som det plejer, :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den figur kom lige ud af hendes hovede, kan ikke huske hvornår vi sidst læste/ så dem... Dejlig fantasi :-)
   Og ja hverdagen skal nok indhente os, måske endda førend vi når at få lavet gode rutiner :-)

   Slet
 2. Ja det lyder som lidt af et logistik-projekt, men som du også skriver bliver det rutine på et tidspunkt. Godt i er flyttet tæt på bedsteforældrene og at stadig er gode til de stille stunder i familien... for det vidner bloggen ofte om! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er ihvertfald glad for at være rutineret i mit arbejde og for tidligere at have afprøvet mine ambitioner ifht MANGE timer og tunnelsyn ifht kun at kunne tænke på det- for så behøver jeg ikke føle at jeg går glip af en hel masse der- bare fordi jeg flexer- er bare taknemmelig for at det er muligt! Selv om det så kræver at jeg også flexer når der er timer kl. 20-21 om aftenen :-)
   Dejligt at du ser at vi tilgengæld bruger vores weekender og hjem til ikke at spurte rundt og nå en masse..

   Slet

Send en kommentar