Note til mig selv! efter en dejlig søndag..

DRIK IKKE KAFFE EFTER KL. 18.00 !
DRIK IKKE KAFFE EFTER KL. 18.00 !
DRIK IKKE KAFFE EFTER KL. 18.00 !
DRIK IKKE KAFFE EFTER KL. 18.00 !

Det tænkte jeg en del gange i nat- hvor en hyggelig telefonsamtale sluttede 23.30, og der skulle lige siges godnat til mand og læses i en bog inden lyset blev slukket.. og så var jeg oppe og smøre noget kløestillende på min hånd hvor en myg åbenbart havde fundet sig lidt natmad, Pernille dukkede op og blev puttet på ekstramadrassen ved siden af sengen, (da var manden gået iseng uden at jeg havde opdaget det ;-) og kl. 01.46 udvandrede jeg fra soveværelset da Josefine også kom og skulle putte og jeg faldt ikke til ro efter at hun krøb ind i min seng- så afsted ind i underkøjen på børneværelset- men stadig md den der uro i kroppen over at det er svært at falde isøvn- altså hvad har jeg spist drukket? hm ½ kop kaffe ca 19.30 - kan det gøre det?

Og så sov jeg lige til 04.45 hvor Josefine luskede ind i sit værelse og kom op i overkøjen og krævede sin dyne tilbage- mig tilbage i egen seng- indtil 20 minutter efter hvor betterøven igen kom derind- der lå jeg så og roterede og tog 05.30 konsekvensen og stod op-. men nej ind i underkøjen og så lige trykke på knappen da mobilen ringede kl 6 og sove ½ time mere....

Og så lige tilbage til igår:


Vi kørte en tur ud i sommerlandet: Kurs Mellerup på nordsiden af Randers fjord til det gamle færgehus.


Vi fik is og jeg betalte min gæld fra kaffebesøget i starten af juni, hvor jeg ikke havde kontanter på mig og fik kredit af en af de frivillige der arbejder der-mange tak for den tillid !


Vi tog færgen over til den anden side af fjorden og fortsatte ud mod øst til Lystrup Strand.


I kan se revlen hvor vi vadede ud og hyggede og næsten alene på revlen med kaffe og vand, sand og solskin-  en dejlig søndagstur- hvor vi ikke orkede at køre i Djurs sommerland men godt gad se det fantastiske danske sommerland- jeg var slet ikke i søndagsbluesstemning- altså den der der med at i morgen er det mandag og så skal vi på arbejde igen... nej i mit hoved var det stadig ferie- selv om det er en uge siden det var aktuelt!

Så NYD sommeren- den får topkarakter herfra!

Kommentarer

 1. Åh sikke en rædselsnat du havde Ellen K. Så kunne vi sagtens have fortsat vores telefonsamtale nogle timer endnu, for jeg endte med først at komme i seng kl. 2.30! : )
  Men sikke en skøn søndag i havde. Så hyggeligt med små færgeture i det danske sommerland - og strande der ikke er overbefolkede ;-) fedt med kredittilliden. Det er ikke ofte det forekommer!
  God mandag - og sov godt i aften (uden kaffe)! Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. jamen selv tak! Og det går sikkert helt af sig selv med søvnen!!!

   Slet
 2. Lyder som i nyder det jyske. På med ness cafe efter kl 18.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi nyder både selskabet og det fine vejr :-) Ja selvfølgelig- nescafe uden koffein! Tak for det Lea :-)

   Slet

Send en kommentar