Morfar...

Igår fyldte min far 75 år. Det foregik stille og roligt m rundstykker kl. godt 10 og smørrebrød til frokost. Min søster og svoger og pigerne og jeg havde mulighed for at komme forbi. Solen skinnede og tempoet nede i gear. Måske holder de lidt mere gæstebud senere, men helbredet er vist ikke til de store fester. Men igår hjalp han pigerne med at tilpasse cyklerne til de længere ben og der blev kørt ræs på de befæstigede arealer som der er en god del af hos mine forældre, som vi nu kun bor 20 km fra.
Siden 1987 har jeg ikke boet i kaffeafstand, det er luksus at komme til det nu hvor jeg synes at pigerne helst skal nå at lære mine forældre bedre at kende.

Så fotoet her er faktisk meget godt da det også minder om hvordan min far altid har hjulpet min søster og jeg.  

Kommentarer

 1. Stort tillykke med din far :-) håber i havde en rigtig dejlig dag alle sammen.

  Det er luksus at komme så tæt på igen, og skynd dig at nyde det i fulde drag. En kop kaffe og en sludder er aldrig at foragte - det værste er dog (synes jeg) at hverdagens pligter ofte har det med at stjæle tiden til de små hyggebesøg.

  SvarSlet
 2. Tillykke med din far! Og hvor er det FEDT at i nu bor så kort fra hinanden, så i kan ses meget oftere og på mere dagligdags niveau. Skønt : )

  SvarSlet
 3. Tak skal I have, ja det er rart at kunne køre hjem igen ;-) selv om det er hyggeligt....

  SvarSlet
 4. Et stort tillykke med din far. Kan godt forstå at du nyder at være kommet hjem igen. Vi har haft meget stor glæde af at have vores forældre lige i nærheden.

  SvarSlet
 5. Tak Gitte, alle vores bedsteforældre er godt slidt og ikke superfriske desværre, så derfor har de sjældent taget turen til sjælland førhen så det håber jeg vi har ændret på ved at flytte. Det er i hvertfald vigtigt for mig at de er en del af mine pigers liv.

  SvarSlet

Send en kommentar