Udsigten kan jeg ikke klage over

Lige nu er her så stille at jeg kan høre hvordan det suser for ørerne. Det er dejligt for pigerne sad på bagsædet af bilen næsten 4 timer i træk og grinte, drillede, råbte og skreg mens jeg var chauffør. Manden kørte den anden bil, for den er der behov for her i Randes i den kommende uge, og når morgendagens fødselsdag hos min søsters familie i Silkeborg er ovre ville jeg gerne køre direkte hjem. Og så kunne vi jo få et af mandens akvarier med herover så der kan kommes vand i og startes op med det inden vi flytter rigtigt. Så vi fik åbnet vores nye bolig og fik set på det hele. Pigerne får hver deres værelse og stiftede på under en time bekendtskab med naboens drenge... Det bliver godt... Der hvor vi flytter fra ser vi ingen børn på vejene.... Vi har snuppet en nat på hotel for mandens opsparede point og har spist kinesisk... Nu er jeg tilbage på hotellet, skal have benene op efter den seneste uges tumlen med sække til genbrug og flyttekassens.. Og om lidt returnerer de tre andre fra en provianteringstur i fakta... Og så er det ellers i kassen med ungerne... De fatter ikke hvorfor det er lyst, og jeg vænner mig altså også dårligt til det der sommetider...
Hav en rigtig dejlig sidste påskedagsferie til jer der har det... Og om godt et døgn går det løs igen..

Kommentarer

 1. Er hellere ikke tilhænger af sommertid. Håber I får mulighed for at nyde den sidste feriedag inden hverdagen med alt hvad det indebærer begynder igen. Skønt med børn at lege med ved jeres nye hus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Gitte, ja det var dejligt at der er børn at lære at kende så hurtigt. Så kan vi glæde os til vi flytter rigtigt om en måned.

   Slet
 2. Ej, det lyder bare SAA godt med legekammerater og jeres nye liv i Randers :-) kh Emilie

  SvarSlet
 3. Ja det bliver supergodt, og vi får sendt så meget på genbrug, så der bliver virkelig ryddet ud i vores liv også:-)

  SvarSlet
 4. Hvor er det smukt. Glæder mig til at høre mere fra det nye hus. Foreløbig lyder det fantastisk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var en dejlig udsigt, desværre ikke den vi kommer til at nyde fra vores kommende hjem ;-)

   Slet
 5. velkommen til Randers :) det er en dejlig by, hvis man gider !!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Hanne, det gider jeg, og jeg satser på at få gang i noget strikcafe derovre, måske det er noget for dig :-)

   Slet

Send en kommentar