De lyserøde rester

Søndagen går på held, efter en tur i svømmehaller fejrer vi at Pernille fylder 6 år imorgen med en hjemmelagt lagkage, ikke hjemmebagt ... Hindbær i flødeskum... Mums... Imorgen spiser vi hyggelig morgenmad og pakker gaver ud og på fredag kommer børnehaven på besøg.
Noget af det jeg glæder mig meget til ved at flytte til randes lige om nogle uger, er at det bliver så meget nemmere at få familiebesøg når pigerne fylder år. Ingen af vores bedsteforældre synes det er sjovt at rejse en halv dag og overnatte længere.
Ellers er der blevet bagt pølsehorn og pandekager en masse, da der udover børnefødselsdag er en brunch næste lørdag vi skal med til... I aften skal der vist lige pakkes et par gaver ind.. Manden har hjembragt dem, og så må jeg nok pakke ind. Heldigvis er der ikke så mange som til jul, for jeg synes ikke det er sjovt, så her kommer ikke fine fotos af lækker indpakning...
Nej jeg vIl hellere læse i denne bog: Elizabeth George, en fars begær... Når den er læst sender jeg den videre til en af jer der lægger en kommentar herunder... Jeg trækker lod næste søndag..
Og bogen fra sidst skal sendes til kommentar nr 2, da Josefine valgte tallet 2 ud af 5...
Så kære Dorthe, en bog er på vej når jeg får den postet med videre......


Kommentarer

 1. Mums en lækker lagkage. Tillykke med hende i morgen! : ) og rigtig god søndag aften. Er sikker på at Pernille er ligeglad med indpakningen ;) Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, det er jeg også sikker på:-) og go aften til dig og dine!

   Slet
 2. Tillykke til Pernille.
  (Nej tak, til bog)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lea, skal bringe dit tillykke videre:-)

   Slet
 3. Mmm den ser god ud. Et stort tillykke med datteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, hendes fødselsdag er tegn på forår, håber jeg!

   Slet
  2. Den bog har jeg læst. Den er god! Har den i reolen......
   Tillykke med datteren! Dejligt, at hun kan fejres i flere omgange.

   Slet
  3. Jep den er læst færdig- slugt råt på et par dage... :-) Ja det er dejligt at kunne holde fødselsdag i etaper :-)

   Slet
 4. Sikke en god ide at sende bogen videre, jeg takker dog nej, jeg får den sikkert aldrig læst. Det er nemmelig en af de ting jeg aldrig når, og som jeg har lært at leve med ;-) Ville bare lige ønske Pernille en super dag i morgen, og sige at jeg glæder mig til snart at få jer tættere på.

  SvarSlet
 5. Ha, great cake and a great author! ;)

  SvarSlet

Send en kommentar