Q som i Qviste... og status Quo!


Her på falderebet - jeg har taget lidt grene ind med de her birketingester som allergikere sikkert afskyt- men knopperne bliver tykkere og om få dage kommer der fine grønne blad ud...

Status qou- altså tingenes tilstand:

Igår var manden og jeg i biografen og så filmen Lincoln- den var god- men jeg ville sikkert være faldet i søvn herhjemme til den- men jeg lærte at Lincoln lavede loven der frigav slaverne, fik lavet fredsaftalen mellem syd og nordstaterne i borgerkrigen i USA i 1865 og at han blev skudt som så mange andre præsidenter- altsammen sikkert udenadslære i historietimerne i USA- filmen gav et godt billede af det politiske spil og arbejde der blev udført for at opnå de to ovennævnte aftaler- og det synes jeg var interessant.

I løbet af vinterferien har vi også fået set Nationalmuseets indianer Pow-wow udstillling-
jeg vil gerne derind igen og se lidt af de andre ting de viser- bl.a. børnemuseet.. der er gratis adgang- tilgengæld koster det 30 kroner at parkere sin bil i CPH centrum  i en time :-)


Idag har pigerne og jeg besøgt Køge Svømmeland sammen med en gammel veninde og hendes datter- dejligt med godt velkendt selskab- det er 24 år siden vi lærte hinanden at kende :-)


Kommentarer

  1. Man trænger efterhånden så skrækkeligt til lidt grønt, ikke? Det lyder spændende med indianerudstilling!

    SvarSlet
  2. Jeg glæder mig sådan til at kunne komme ud i haven (eller rettere mine forældres) og kunne klippe lidt grene af og tage med ind. Heldigvis har manden været sød og købe sovende påskeliljer til mig, så jeg har lidt grønt at se på, som kæmper for at springe ud. Og prøv lige at tænk på luften, når solen begynder at varme jorden op - hold op, hvor vi glæder os :-)))

    SvarSlet
  3. Ja ny sne at kigge ud på imorges var ikke lige det jeg trængte til- da jeg trak gardinet fra :-)

    SvarSlet

Send en kommentar