Fra Give away gave ... til GRIN


Der lå så stor en Gave i posten igår- det var fra søde Christina med bloggen Carla og krudtuglen hun havde ryddet lidt op på hylderne og jeg vandt hendes give away med stof- super fint- og meget- jeg siger 1000 tak- det passede lige med dagens G indlæg i Livs blogleg.. andre G ord jeg har tænkt på til idag var kusine Grete, gulerødder, gråd (sure morgenbørn!!) krisen i Grækenland- læste at der ikke længere kører så mange tog rundt i landet som tidligere..havde ikke overvejet at krise betød nedsat infrastruktur- og tænker hold da k...! hvor er vi forkælede i DK... er der flere G-ord der lige falder for... GRIN - det trænger jeg til- dagen startede lidt groft og det hænger ved :-)


Kommentarer

 1. Fed stofbunke. Og som jeg kommenterede på Christinas vinder-indlæg, mener jeg at det brude have været mig der vandt (ønsketænkning). Specielt det der lyseblå med de lyserøde blomster og noget...! : ) Håber Møghunden kunne få dig til at smile lidt i dag... : ) Han er ganske ufrivilligt underholdende : )

  SvarSlet
  Svar
  1. lyseblå med lyserøde blomster- er noteret :-) jo da jeg jo har truffet møghunden så fik indlægget mig til at smile:-)

   Slet
 2. Hvor er det nogle lækre stoffer, fine fine farver :-)
  ... og ja, selv om vi måske ikke er meget for at indrømme det, så har vi det faktisk rigtig godt i DK sammenlignet med så mange andre steder.

  SvarSlet

Send en kommentar