Forsøg og fastelavnsboller

Jeg har leget lidt med firkanter på størrelse med dem jeg skal sy sammen i bloglegen Byt en lap.
Måske skal de laves om til trekanter? Jeg er i tvivl...
beholder nok firkantede hvis jeg kan få dem lagt pænt op...
bagte også et par hurtige klistrede fastelavnsboller til pigerne, endte med at spise dem alle selv, de kunne ikke lide dem....

Hilsen Ellen

Kommentarer

 1. Sikke en masse flotte lapper :)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en lækker bunke, glæder mig også til at få de sidste så jeg kan komme igang:-)

   Slet
 2. Arj hvor ærgerligt at pigerne ikke kunne lide Mette Munks fastelavnsboller ;o) Nåmen... synes det ser meget godt ud som du har lagt firkanterne op i farvespil...!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der var 4 store boller, og jeg skulle egentlig ikke have nogen! Ærgerligt ;-)

   Slet
 3. Jeg synes virkelig det ser fint ud med trekanterne!
  Og mums de fastelavnsboller ser lækre ud. Jeg synes næsten jeg kan smage dem gennem skærmen - så må vi se om jeg kan lade det blive ved det. Jeg er godt nok ved at blive lidt fastelavnsbolletyk ;D !

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har kigget lidt på hourglass quilts og de er bare så flotte, men det giver ekstra arbejde og planlægning iht firkanter... det behøves ikke blive alt for bøvlet at få det pænt... så måske jeg skal starte den slags med lidt færre stoffer. Boller var supernemme og så var der heldigvis kun 4 i pakken..

   Slet
 4. Jeg kan godt lide din oplægning med trekanterne. Selv synes jeg det er meget svært at få lagt firkanterne op så det ser godt ud...
  Skal lige huske at sende dig opskriften på de fastelavnsboller jeg havde bagt - dem er jeg helt sikker på, pigerne kan lide :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var for at få de samme stoffet ond et par steder at jeg ville splitte lapperne.. vil gerne lave regnbue med de firkantede men det er svært:-)

   Slet
 5. STORT projekt med så mange lapper, men hvor bliver det flot. Uhm....vi har endnu ikke bagt fastelavnsboller....jeg er sådan en kage og slik-gris, så jeg kan nærmest ikke beherske mig, hvis jeg har sådan noget i huset!
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja men så længe lapperne er ens i str. synes jeg det går... men når bagsiden skal fæstnes og det skal være glat blevet det lidt svært...

   Slet
 6. hvor er tæppet med firkanterne bare smukt lagt op. Jeg ville beholde firkanterne. Det er en god idé at ha' mange firkanter. Selv nøjedes jeg med 30 lapper og det var lige lidt nok til at jeg fik et farvespillet til at gå op, men hvor er det bare en fed blog-leg.
  Fastelavnsboller....må snart bage nogle. Her i familien er der heller ikke nogen, der kan li' dem, så jeg har mulighed for at kaste mig over hele pladen fuld af fastelavnsboller

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også derfor jeg sprang over på et stort tæppe:-) Jeg tror godt min familie kan lide de "normale" fastelavnsboller... de andre var bare nemme...

   Slet
 7. Det bliver da et fint tæppe :-) Mums fastelavnsboller, og helt enig, de skal da bestemt ikke gå til spilde bare fordi andre ikke kan lide dem - griner;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sanne.. nej jeg er opdraget udfra mottoet hellere revne end levne... så har svært ved at smide ud....

   Slet
 8. Glæder mig til at se dit tæppe firkanter eller ej.
  Fastelavnsboller uhmm en fantastisk opfindelse (jeg ville også have spist dem) ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Også jeg:-) og ja er især vild med de hjemmebagte rigtige fastelavnsboller:-)

   Slet

Send en kommentar