Jeg gav en omgangI aftes fortsatte jeg med at sy vest, og fik syet kantebåndet i det ene ærmegab til i hånden.
Det bliver så fint, og så usynligt og yderstoffet er helt glat uden søm, og der er ikke noget der hopper, er skævt eller lignende.
Nu mangler 2. ærmegab, halsudskæring og forkanter.

På de 3 timers syskole igår nåede jeg at klippe yderstoffet, pladevat og foer, at lime det sammen, at quilte, at klippe indvendige vandrette bånd til belægning af søm, at sy ryg og sider sammen og sy belægning på... og en del hyggesnak nåede jeg også.

Hvis du har tid (og er i nærheden onsdage ) så kig ind til Marapytta i februar .....

Kommentarer

 1. Hold da op. Det lyder effektivt. Og som om du virkelig lærer noget. Hvor fedt! Jeg gad godt om onsdagen - men er desværre slet slet ikke i nærheden :-(

  SvarSlet
 2. Tidligere var det tirsdag og der kan jeg ikke ligge mine fridage, så det er fedt at jeg får sådan en energigivende aktivitet puttet ind i programmet. Sidste gang går der en med baby med, som sov.... da jeg var på barsel var der ikke sykursus på mit program, så nu gribetingen jeg den kortvarige chance:-) hav en dejlig dag Liv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh det er fedt for dig Elken K. Jeg under dig det fuldt ud!
   Kh. Liv
   ps. du må endelig IKKE slå ordbogen fra på din tlf, det er SÅ morsomt når den retter i det du skriver! (men kan sagtens forstå det alligevel jo).

   Slet
  2. Ja nogle gange er det ret upassende forslag der kommer... andre gange opdager jeg det bare for sent..satser på at det der læser har en god forestillingsevne..

   Slet
 3. Det ser så fint ud!
  Jeg var på syskole i efteråret. Quiltede en jakke. Drømmer om at sy en vest en dag :-).

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var fedt at sy vesten fordi teknikken fra jakken kunne jeg næsten huske fra workshop sidste forår...og så er vesten bare simplere:-) små ting som Toilettasker et faktisk svære at få fine..

   Slet
 4. Er du da vimmer, du har nået meget på de 3 timer. Samtidig er der en vis sygelig tilfredsstillelse over de usynlige kanter og at intet trækker skævt.

  Desværre er jeg, ligesom Liv, heller ikke i nærheden af at kunne deltage, men jeg har et weekend sykursus i udsigt i marts - og er allerede i fuld gang med planlægning af, hvad jeg skal have lært.

  SvarSlet
 5. Ja man ved jo godt at ingen ser det der er lidt skævt, men når man siddet m det selv er det bare bedre når det et lige, symetrisk osv.. Uh du må til at planlægge, hvor skal du på kursus i marts?

  SvarSlet
 6. Superflot! Den tid er vist godt givet ud i forhold til helhedsindtryk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, det er ovenikøbet godt for humøret at sætte lidt ind på egentidskontoen:-)

   Slet

Send en kommentar