Historier

Lige for tiden læser jeg:"Alle vi børn i Bulderby" den er slidt, trykt i 1961, malet med tusch,fundet i genbrug og på svensk. Men selv nu til morgenmaden måtte Josefine lige finde den frem så vi kunne finde ud af hvad aftenens afsnit handler om.
Igår handlede det om Oles løse tand... meget rammende hos os da tænderne rokker en del her :-)

Hvad læser I ?

Hilsen Ellen

Kommentarer

 1. Hos os læser vi oftest Klatremus og de andre dyr i Hakkebakkeskoven - hun er faktisk ikke lige helt gammel nok, men vi læser lidt hist og pist og synger sangene med egne næb, så måske er det det som lokker.

  Selv om en pixi bog med Peter Pedal nu heller ikke er tosset

  SvarSlet
  Svar
  1. Dyrene i hakkebakkeskoven kender jeg vist kun som teater... men peter pedal i pixi udgaven er også fin her. Jeg synes i det hele taget godt om pixibøger.... passer godt med at jeg vil have putning overstået...

   Slet
 2. Årh hvor hyggeligt med Børnene fra Bulderby. En absolut favorit fra egen barndom. Her står den på Hodja fra Pjort og Flunkerne for tiden. Banditpigen læser højt af Flunkerne for yngstemand og så hjælper de hinanden med at finde de nævnte ting på siderne. Yay! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder da som en dejlig arbejdsfordeling... win win for alle:-) hvad handler flunkerne om?

   Slet
 3. Emil er på skolebiblioteket hver mandag og kun én gang har han haft en historie med hjem - alle de andre gange er det faglitteratur. Da jeg spurgte ham om han ikke kunne tænke sig at vi læste om en dreng der var fræk i skolen eller sådan noget, svarede han bare: "mor - bliver man måske klog af det!?" Så vi fortsætter med at læse om slanger blandt andet.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor godt sagt af ham, dejligt med de børn der bare vil lære og blive kloge:-) i vores børnehave kan jeg mærke at de fylder viden på.dem, fra opslagsbøger, nettet osv. Fedt at ungerne lærer at tilegne sig viden på en legende facon:-)

   Slet
 4. Aww, this is one of my all time favorites! It has been my most reead book when I was a child and still is dearly loved now that Im a mommy myself :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dear Susi- I read that book as a child too- perhaps why I love that it's the real old one :-)

   Slet

Send en kommentar