Gå videre til hovedindholdet

Aften

Lige om lidt indtager jeg pladsen her foran ilden med varmt i koppen og hækletøj.Pigerne ser Barda og vil gerne have selskab til det, og vi var alle tre gennemkolde da vi kom hjem. Pernille var på strandtur i isnende blæst med naturvejlederen. Det er svært at give hende tøj nok med til sådan en tur, men så er det godt at komme hjem og lave bål og finde ro efter dagens susen rundt ude i verden. Hav en dejlig aften!

Hilsen Ellen

Kommentarer

  1. Det lyder skønt med både strandtur og hygge foran pejsen :-)

    Her har det været hundekoldt hele dagen, og vi har fået omkring 10 cm sne, så jeg kan godt forstå, hvis Pernille har frosset idag uden ved kysten. Håber nu alligevel, at hun havde en dejlig tur, og at de fik set noget spændende?

    SvarSlet
  2. Jeg er ret sikker på at det var en god tur, der blev berettet godt fra den og "det var først på stranden at kulden også gik igennem termobukserne inde i flyverdragten Moar! " :-) De samlede tang og andet godt, og skal arbejde med det imorgen også hos Katharina, naturvejlederen. Det er dejligt at de får så fine oplevelser ud af huset og at de får et fint forhold til hende ved at komme der jævnligt:-) sneen er først kommet i aften her, er spændt på hvor meget der skal ryddes i morgen...

    SvarSlet
  3. Sneen kom i fredags her ved hytten! Og så kan jeg godt blive lidt misundelig på muligheden for indendørs bål :o) meeeen... kan sagtens undvære at bære brænde ind og bestemt også den del med at kløve, stakke for ikke at sige betale.
    Men hyggeligt ser det ud! Bestemt. Og dejligt med naturvejlederoplevelserne :o)

    SvarSlet
    Svar
    1. De "pinde" der går ind i pejsen her er nogle store knolde som den tidligere ejer efterlod fra træfældning i haven- så arbejdet med dem består i at få dem fragtet i læ under carporten og derefter bære dem ind i pejsen- hvilket kræver armkræfter, da de absolut ikke har standard brændemål- derfor bliver det rigtigt bålagtigt- vi er så heldige også at have en brændeovn- for isolering og vinduer er fra 1969- så vi hygger under tæpperne...og gør det til en hyggeting....

      Slet
  4. Åh ja, hvem kunne ikke lige bruge en brændeovn at lune sig ved lige for tiden. Hos os brugte manden den store kost til at finde bilen i morges... til stor morskab for mig og Karen.

    SvarSlet
    Svar
    1. he he- sneen blev også ryddet af bilen med kost her- meget nemmere... og så blev der skubbet en bane sne væk - meget heldigt for så kunne skraldemanden gå ind og hente affaldet...

      Slet
  5. Me want - en pejs... ah..
    Det er vist tid til et smut til ødegården ;)

    SvarSlet
  6. Vi har faktisk ikke brugt den så meget- fordi det med spjældet ikke lige var så nemt- men det skal jo bare stå åbent så røgen fiser ud også selv om varmen også stiger til vejrs... men det er ren meditation at kigge ind i - og mærke huden på kinderne "krølle"

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)