Tæppetest

Så er alle de små firkanter endelig syet sammen. Størrelsen af tæppet er testet på Pernille i sofaen og det passer vist som biltæppe. Pernille vil gerne have det... nu må vi se hvem der bliver modtager en gang når den lilla fleece er fastgjort..

Hilsen Ellen

Kommentarer

 1. Svar
  1. Mange tak Joan, i morgen kommer der billede af helt fardigt tæppe..

   Slet
 2. Rigtig fint - hvor "store" er de små firkanter....jeg tænkte at jeg kunne bruge nogle af mine rester på den måde. Godt nytår.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Christina, de er 5,5 cm og med min sytrykfod som sømrum bliver strimlen 4 cm der er synlig stof. I længden er de ikke helt det samme bare minimum 5,5.. håber du får brugt dine rester:-)

   Slet
 3. Det er mægtig fint, og Pernille ser da ret tilfreds ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg hun bliver i morgen tidlig, for nu er det færdigt og ligger på hendes stol ved spisebordet:-)

   Slet
 4. Det ser rigtig godt ud :) perfekt til en lille prinsesse :)

  Godt nytår!

  SvarSlet
 5. Tak Jenny, i lige måde og tak for dine kommentarer i årets løb:-)

  SvarSlet
 6. Åh, hvor lækkert - det ser jo super godt ud.

  Har du investeret i en patchworkskærer, eller klipper du sirligt alle firkanterne ud? Skal have taget mig sammen og have klippet til nogle flere tæpper, men det der med at klippe helt lige og præcist tager lidt gnisten fra mig...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg købte en rulleskærer for nogle år siden, derefter et lille underlag, siden en stor lineal og senest et større underlag...men det med at holde linealen helt stille mens man skærer kan godt drille lidt...

   Slet

Send en kommentar