Santa lucia

Vi er lige kommet hjem fra luciaoptoget i børnehaven. Pernille fandt selv sit fineste hvide tøj frem i går, hun har længe planlagt hvad hun skulle have på. Begge piger har øvet sangen meget og i morges rettede josefine mig da jeg sang forkert. Pernille er den eneste pige i gruppen med de ældste børn og hun fik lov at gå forest. Jeg var spændt men hun holdtes fint takten selv om de ikke sang så højt. Oplevelsen idag var rigtig fin og en slags punktum for pernilles børnehaveliv som stopper til foråret. Jeg var til møde på skolen forleden og det bliver så en ny start til 1. maj...  også for os forældre :-)

Hilsen Ellen

Denne mail er blevet scannet af http://www.comendo.com og indeholder ikke virus!

Kommentarer

 1. Uha, pludselig bliver børnene store, og skolelivet er en helt anden snak end børnehaven. Det skal nok blive rigtigt spændende for både Pernille og hendes forældre :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lige nu tænker vi lidt bekymret over det med salg af hus og flytning. Men det går nok også.

   Slet
 2. Min den ældste gik også Luzia-optog igår. Formiddag var de ovre og gå på den afdeling på sygehuset, hvor jeg arbejde, og senere gik de i børnehaven for de andre børn og forældre. Super hyggelig oplevelse, og de sang højt og flot med begge steder:-) I Næstved starter de i SFO allerede d. 1. april, så der er kun 3 månder tilbage af det trygge børnehaveliv, og store omvæltninger "truer for både barn og forældre. Men han er mere end klar til nye udfordringer, så mon ikke også forældrerne bliver det:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pernille er fra marts og det seneste år har givet rigtig megen modenhed, måske også fordi hun som ældste og eneste pige i den store gruppe får nogle sejre og selv sætter gang i ting. Men uanset hvem og hvor er det da vildt at børnehavetiden snart er til at overse.

   Slet

Send en kommentar