Ny ligger den der

Ja nu ligger vingekjolen og venter på at blive lagt op. Mon der er en chance idag? Jeg er blevet færdig med den 1064 sider fede bog iaftes. Men andre bøger trækker og ikke engang mit strikketøj er blevet rørt meget i ferien. Nå først skal vi 3 piger til frisør. Vi trænger, gevaldigt! Har gået med hårspænde i pandehåret den sidste måned nu. Nå vil allerførst have morgenmad og i bad. Og efter frisøren en tur i fætter BR for at bruge nogle af de samlede klistermærker. Og bagefter, ja så måske tilbage til syrummet hvor jeg sidder lige nu:-)
Hav en god dag!

Hilsen Ellen

Kommentarer

 1. Sikke en flot kjole, og dejligt at se andet end lyserødt eller ander af de "sædvanlige" pigefarver :)
  Hvilke bog er det du har læst?
  Du må også have en rigtig god dag.
  Knus fra
  Dorthe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorthe, jeg synes fuglene er søde og at sort hvidt stof år bedst til, så derfor blev kjolen således. Jeg har læst Folletts Uendelige verden :-)

   Slet
 2. Hvor er den flot, rigtigt nytårs kjole.

  SvarSlet
  Svar
  1. God idé, måske en af pigerne vil have den på imorgen.. så jeg kan tage et foto m model. Godt nytår Lea!

   Slet
 3. Det lyder vel nok som en dejlig dag :)

  Fin kjole :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja Jenny det var det også, men utroligt så udmattet man bliver af centre m udsalg:--

   Slet
 4. Fantastisk flot tøsekjole. Og sikke mange dejlige farver man kan sætte til i form af strømpebukser og langærmet t-shirts.

  Godt Nytår, Stine:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Stine, mange tak- ja de der fugle matcher lidt af hvert, så mon ikke de meget populære sølv glimmer leggings skal bruges til, jeg tror det!

   Slet
 5. Hvor er den blevet fin :-) og helt sikkert en lækker måde at tilbringe en dag på (syskolen), endnu bedre er det at sidde stille for sig selv og gøre det helt færdigt :-)

  Hvem er den heldige prinsesse, som skal have kjolen på?

  SvarSlet
 6. Ja rigtig godt at forbedre sine evner, men også rart at nørkle i fredeligt tempo:-) pt er den lagt op til josefine i længden... hun bestilte stofkombien....

  SvarSlet

Send en kommentar