Lys i vintermørket

igår kom min søster med familie til frokost og en tivolitur i skumringen. Mens vi i søcafeen fik kakao, gløg og æbleskiver blev det helt mørkt og lysene var flotte. Men vi frøs og tog hjem til aftensmaden. Vi missede en bus ud til der hvor bilerne var parkerede, godt det samme for josefine nåede at kaste op ved busholdepladsen. Så det passede godt med en lur i bilen hjem. Idag har programmet stået på oprydning og rengøring for ejendomsmægleren holdt åbent hus. Så efter frokost i Lyngby storcenter med hele familien kørte søster til jylland og vi andre hjem til et fint rent og ryddeligt hus og fik en middagslur... nu håber jeg at jeg kan lave nogle gamle kreasager færdige i den kommende tid, for mit krearum er totalt ryddet op, det blev jeg færdig med til midnat i fredags.. det er så dejligt med orden derinde.. krydser fingre for at.jeg kan holde stilen....
Hilsen Ellen


Denne mail er blevet scannet af http://www.comendo.com og indeholder ikke virus!

Kommentarer

 1. Hvor ser det hyggeligt ud i Tivoli. Jeg har ikke lige fanget, at jeres hus er til salg, er det mon derfor der bliver ryddet op i krea-rummet. I hvert fald er jeg enig, orden er godt så længe den varer ;)

  SvarSlet
 2. Kære Trut:-) Jep... fotografen gik udenom rummet, men med åbent hus så måtte jeg jo til det:-)

  SvarSlet
 3. Hvor hyggeligt med Tivolitur - knapt så hyggeligt med opkast. Håber det er bedre i dag.
  Krydser fletningerne for at Åbent Hus giver bonus og at du kan holde stilen ;-) Rigtig god søndag aften.
  Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære liv, hun hoster og er varm og pylret så jeg er spændt på imorgen... vi var også spændte på om der kom nogen og spiste pebernødder i det vejr, men et par udover mægleren dukkede op.. jeg må kun arbejde på en ting ad gangen og ikke købe noget nyt... var dog lige i panduro og købe nogle træperler og et elastisk..

   Slet

Send en kommentar