Julethe...


Jeg købte småkagethe forleden, den er hyggelig, på flere måder- pigerne har været i æsken og kigge efter lækkerier :-)
Der er flere af theerne fra Celestial som jeg synes er gode, men den her med smag af småkager den er fin hvis man ikke er til kanel hele tiden... chai teen er også god... hvis man vil variere lidt....
Hilsen Ellen

Kommentarer

 1. Jeg er slet ikke kommet så langt som til at tænke i julethe, eller andet i jul endnu, er bange for det kommer til at komme voldsomt bag på mig på et tidspunkt ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. uh- jeg synes der er alt for lidt tid til jul- for jeg er absolut ikke klar til at lægge den der arbejdsindsats i det- bliver helt svedt bare ved tanken om at finde ud af hvad folk skal have i gave- men da jeg juleaften ikke selv vil undvære gaver til mig selv! så må jeg nok i arbejdstøjet- men arbejdet med at få dem udvekslet er godt nok lidt af en logistisk opgave... svigermor spurgte igår om jeg havde bagt.... så må hellere få den der rulle frosne dej hevet op af fryseren(købt sidste jul..) så kan jeg med flormelis i stemmen sige ja...hvorfor spørger hun ikke sin søn om det samme?

   Slet
  2. Det lyder meget meget bekendt det med logistikken, og den rulle frosne dej i fryseren... lidt uhyggeligt faktisk.

   Min veninde og jeg plejer at have en mareridtsagtig planlægning af julegavebytning, og ofte ender det med en pose på dørhåndtaget ved en af os. I år har vi dog været forudseende, jeg har taget en fridag, og der er planlagt julekaffe :-) behøver jeg fortælle, vi glæder os?

   Slet
  3. julekaffe- hm hvad er det? Noget man indtager (drik) eller noget med strik?

   Slet
 2. Jeg har for første gang nogen sinde købt og smagt julethe i år - og nu er jeg blevet helt forfalden til det - elsker kanel :-D Jeg har absolut INGEN juleambitioner - hvis ikke jeg gider/har tid til at bage, så må familien nøjes med købekager eller selv svinge kagerullen ;o) Da jeg lærte at droppe ambitionerne fandt jeg ud af, at det sørme blev jul alligevel :-D
  Kh Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karen!
   Ja jul skal det nok blive- og med duft af kanel og andet godt så kommer stemningen helt sikkert ligegyldigt om man så laver det selv eller køber- jeg er faktisk ikke til julepynt førend henne ved santa lucia- men så får det tilgengæld lov at stå til hellig tre konger :-) det er 3 uger ialt og man kan stadig holde pynten ud mens det er jul:-)

   Slet

Send en kommentar