julefrokost eller det der lignerIdag kombinerer vi et afdelingsmøde med lidt mad til frokost herinde på arbejdet- jeg skal lige ind til tandlægen fra kl. 12 af og have sat en krone på- har gået rundt med en midlertidig en af slagsen i et stykke tid- og idag får jeg så den 4. eller 5 - who's counting.....? Nå men udover at det er dyrt så er det altså også træls for jeg synes efterhånden det er alle sider af min mund der er lidt ømskindet...

Når jeg kommer retur regner jeg med at spise lækker mad med aftagende bedøvelse.. og da jeg skal køre hjem skal jeg ikke nyde noget af at kombinere sprøjter med alkohol, selv om selskabet er festligt....

Der er faktisk også stor julefest med en del forskellige afdelinger på fredag- jeg har meldt fra for jeg skal have brugt en del feriefridage inden nytår- ellers forsvinder de bare... og på julefrokostdagen får man alligevel ikke produceret noget på job- så meget passende at holde fri :-)

Sagde du kedelig......bare Quadratisch, practisch und gut! eller noget.....


Kommentarer

 1. Vi har også julefrokost på fredag, og lige nu ser det ikke godt ud med min deltagelse - barnepige mangler, og eftersom jeg ikke er dygtig til bare at efterlade, så tror jeg det ender med en rigtig hyggeaften for både hende og jeg - der er jo ingen som siger vi ikke må tage festtøj på ;-)

  Det er altid godt at være praktisk - så er der nemlig heller ingen tømmermænd bagefter, hverken af den ene eller anden slags :-) og måske lyder det en smule "sygt" men man kan jo sagtens more sig alligevel ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg behøves ihvertfald ikke snaps for at blive sarkastisch- kan jeg mærke! Må vist hellere afrunde festen nu for min egen skyld..

   Slet
 2. God fornøjelse med at være Quadratisch, Practisch und gut! :-)

  SvarSlet
 3. Av, lyder ikke godt med tanden, håber det går godt. Til gengæld lyder det skønt med nogle feriedage her i december :) Håber det bliver skønt at holde fri, og har lidt på fornemmelsen, at det ikke gør dig noget at blive væk fra julefrokosten ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget godt fornemmet, vil hellere holde fredag aften med manden:-)

   Slet

Send en kommentar