Ikke planen

At Pernille og jeg skulle være hjemme idag. Men hun startede dagen med mavepine og jeg ville efter lidt diskussion med mig selv, tage hende med på arbejde, hvor der var nogle møder som jeg gerne ville med til , ja som jeg faktisk havde udskudt en feriefridag for at komme med til. Men inden vi havde kørt 1 km havde hun kastet op og vi lavede lang bilkø fordi vi holdt ind til siden på busholdepladsen..... nå men Josefine blev afleveret og jeg meldte fra på job. Nu sover hun heldigvis men har også kastet op 8-9 gange uden at indtage andet end lidt vand. Men lidt energi var der dog da pakken fra Dorthes kreative værksted med perleværktøj ankom. Og der var en gave.. sikken fin bog:-) Stofhjerterne er en del af min julepynt og fra før vi fik Pernille.


Hilsen Ellen
Denne mail er blevet scannet af http://www.comendo.com og indeholder ikke virus!

Kommentarer

 1. God bedring med hende. Sådan en omgang har vores store dreng også lige haft. De pus er så små, når de kaster op - og ret hurtigt bliver de så gennemsigtige. Håber hun bliver hurtigt rask. Hans var en lille uge om at komme sig...
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Eline, hun er nu næsten mere pylret når hun er rask, og rigtig sej til at kaste op.... Uh jeg håber det er ovre i morgen.

   Slet
 2. Uha, det lyder godt nok ikke rart. Dejligt at der kom en pakke til at fjerne fokus lidt. Rigtig søde hjerter du har der på træet, smukke mønstre du har blandet. God bedring med prinsessen :)

  SvarSlet
 3. Tak skal du have! Jeg er også ret glad for hjerterne, pink og rød kan jeg godt lide.

  SvarSlet
 4. Der er godt nok meget mave-virus i omløb lige nu! Håber ikke hun smitter jer andre, og at hun snart er rask igen.
  Godt, at I alligevel har kunnet hygge lidt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Satser på at der for os alle kan overstås inden d.24....7-9-13 Jep da jeg først var overbevist om vi skulle være hjemme så var det jo dejligt med tyk bog og nyt perlekit og et barn der sov 4 timer...det må de gerne gøre i hver weekend...

   Slet
 5. Rigtig god bedring med hende Ellen K. Håber i får hygget og kreeret midt i sygehyggen. Kh. Liv

  SvarSlet
 6. Tak, hun var helt frisk imorges igen:-)

  SvarSlet

Send en kommentar