En julegæst

Det er så hyggeligt at være hjemme når egernet kommer og spiser lidt fuglemad. Jeg har lige set 4 halemejser derude, de kommer ikke så tit. Holder I øje med dyrene eller er det kun mig der hygger med den slags?

Hilsen Ellen

Kommentarer

 1. Årh hvor hyggeligt.
  Vi har kun sjældent besøg i vores have, da Møghunden varsomt vogter sit territorie. Men en gang imellem ser vi et egern, lidt fugle og måske een af naboens tusinde katte. Og så er der et hylekor på indersiden af havedøren - og hvilken jammer for en Møghund! :o)

  SvarSlet
 2. Uh it's hard to be a møghund! Kan se den for mig. Vores gamle hund troede den kunne flyve efter solsortene i haven..... startbanen var bare altid for kort...

  SvarSlet
 3. Hvor hyggeligt :) Vi har pt ingen have, men når haven kommer, vil jeg helt sikkert til at holde øje :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Min største glæde ved have er at se ud på det grønne, og på livet derude og at klippe noget af til vasen indenfor. Men derudover bruger jeg haven for lidt, så fuglene kunne jeg godt fodre på altanen hvis det var:-)

   Slet
 4. Jeg har lidt fugle, de ved at her smides æbler og andet godt ud til dem om morgenen ...
  Det er så hyggeligt, mine solsorte bader rigtig meget, når de synes det er vejr til det, og uanset jeg er på terrassen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fuglebad, det gad jeg godt at have udsigt til :-) især når fuglene som dine ikke er generte.

   Slet
 5. Jeg kan godt lide at holde lidt øje med, hvilke fugle som besøger os, og hvilke som vælger at bosætte sig i vores redekasser.

  Men nede på gården, der er der noget særligt over at gå en tur i skoven og holde øje med fodspor og andre spor efter dyr, der kommer rådyr, fasaner og måske en ræv i tide og utide... det er rigtig hyggeligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja sådanne gåture, jævnligt, dem kunne jeg godt bruge lidt flere af... måske et nytårsforsæt... hvem ved :-)

   Slet

Send en kommentar