Rundt om hjørnerne..

Mit runt hörnet tørklæde har rundet det første skarpe hjørne.. Garnet er lækker hør købt hos garnudsalg.dk men jeg tror at.den sidste ende af tørklædet skal være en anden farve, ellers bliver det vist for kort... jeg har mørkblå og brun hør på lager.. hvad mon er pænest med marmeladefarven... sidder lige og tænker at overgangen skal være med striber..  
Jeg har iøvrigt en feriefridag idag, de skal bruges i dette kalenderår, kunne ellers godt finde på noget at lave på arbejde. Havde også fri igår, den gik med næsten ingenting men idag skal jeg altså igang med oprydning i mit krearum... og må vist snart planlægge lidt juleafvikling..
Hilsen Ellen
Denne mail er blevet scannet af http://www.comendo.com og indeholder ikke virus!

Kommentarer

 1. Jeg tror helt klart den brune vil være lækker med den anden farve. Håber du får en rigtig dejlig dag ;-) Gid det var mig der skulle rydde op i mit krearum - guderne skal vide, at det trænger! Men det tager vi "her en af dagene" ... ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg tænker også brun.... det ser spændende ud.
  Fedt med feriefridage der skal brændes af, så er der kreatid!
  Kh. Liv

  SvarSlet
 3. Ha ha har lige bestemt mig for den blå, den brune blev for kobber i det til det lyserøde... hm jeg laver vist mere ingenting end krea..og heller ingen oprydning indtil videre... jo har ryddet op i nogle karameller.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, karameller er også det allerbedste at rydde op i! ;-)

   Slet

Send en kommentar