rundt og rundthold da op det vrimler med folk der skal skilles i blogland eller er blevet det inden for det sidste år- det er vildt at følge rundt omkring- og der har ovenikøbet lige været tema om det på Dr eller tv 2 eller et andet sted- nu faldt jeg lige over to mere der skilles fra manden-

det vrimler også med folk der er gravide i blogland- oftest med barn nr. 2

det vrimler også med mange der flytter i nyt hus- ofte første hus efter begynderlejligheden

det vrimler også med mange der er uden arbejde, eller på overførsel af en slags- der er måske ikke så mange der skriver så meget om det ?

men sådan er livet jo nok- det hele er en del af det i den del af blog land jeg lige kigger mest :-)


Hav en god dag!

Kommentarer

 1. Det er lidt skægt at læse din kommentar her til morgen - for det er netop noget af det, som har fyldt mit hoved her til morgen, at der er mange man kan dele ind i små kasser og sætte mærkater på, ikke fordi folkene er ens, men fordi de oplever nogle ting i deres liv på samme tid.

  Krydser fingre for at alle får en god weekend, uanset hvor de er i livet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ketty- ja mon ikke de fleste af os kommer igennem mange af de samme ting- og måske man så kommer til at putte folk lidt i den kasse eller den kasse i en periode- jeg gør nok :-)

   God weekend også til dig!

   Slet
 2. Det er jo der gode ved det hele, vi kender det allesammen og kan altid finde en der ved hvad vi er ved at gå igennem og det selv om vi jo selv må kæmpe kampene, det er nu alligevel rart at vide at man ikk er Palle alene i verden.

  God og fredfyldt weekend. Kh
  bedstemorkaren@blogspot.com

  SvarSlet
 3. Åh ja Ellen K - og så er der alle dem der strikker og hækler ;-) de er i overtal, måske fordi nogen både bliver skilt og strikker, flytter i hus og hækler og er arbejdslæse og syer. Eller noget?!?
  God weekend! :-)

  SvarSlet
 4. Jeg er udenfor kategorierne men synes da det er pudsigt som det vrimler med folk der strikker og hækler!

  SvarSlet
  Svar
  1. og redebygger og indretter og laver mad og bager :-)..........

   Slet
 5. ja, og har er syge eller skal tabe sig, eller mener de ikke kan tåle mel og måske sukker :) Jo, jeg tror, at man kan finde sig selv i blogland, på de forskellige livstrin man selv har været igennem, eller kommer igennem, meget fascinerende ;)

  SvarSlet
 6. Jeg falder uden for katagorierne med at blive skilt (blev gift sidste år med kæresten gennem 13 år), købe hus (bor i vores andet hus nu), være gravid (har de 2 skønne unger jeg skal have).

  Men tilgengæld, så hækler og bager jeg, strikker og syer :)
  Jeg kan godt tåle mælk og mel, men ikke så godt sukker... Men det er nu kun fordi jeg bliver for tyk af det... Nå så gælder den nok ikke alligevel.

  Så i nogen af kasserne kan jeg være med, i andre stikker jeg vist lidt udenfor :)

  Rigtig god weekend til dig :)

  SvarSlet
 7. Sjovt du skriver det, for det har jeg også lagt mærke til. Jeg er dog ikke under kategorien. Har hverken børn og tænker heller ikke lige at få det, så længe jeg er studerende og på SU. Er heller ikke skilt og mangler ikke job, da jeg som sagt er studerende:) Men jeg er måske en af de få.

  Rigtig god weekend:-)

  SvarSlet

Send en kommentar